Reisemål

Det er et hav av muligheter!

Middelhavet

I det solfylte Middelhavet venter det ypperste verdensdelen vår har å by på av kunst, kultur og shopping. Vi tilbyr cruise i Middelhavet året rundt.

Karibien

Et cruise i Karibien er vel det nærmeste du kommer paradis på jord, med hvite strender, palmesus og turkist hav.

Transatlantisk

Unn deg en ekte og klassisk cruiseopplevelse. Turen over Atlanterhavet er et reisemål i seg selv, enten den inkluderer spennende stopp eller du får ekstra tid til å nyte livet til sjøs - og alt skipet har å by på.

Litt annerledes og helt fantastisk

Det er noen kanskje litt annerledes reisemål som fortjener å løftes frem litt ekstra. Her er våre favoritter.

Asia

Fargerike kulturer, eksotiske smaker, supermoderne byer, eldgammel historie – et cruise i Asia er uforglemmelig. En reise til Asia og verdens største kontinent betyr en reise inn i en eventyrlig verden av storslagen natur, unik arkitektur, fascinerende metropoler og rike kulturopplevelser.

Sør-Amerika

Samba, tango, inkabyer, og drømmestrender – bli med på cruise i en verdensdel det oser glede av! Dette varierte kontinentet har alt en oppdagelseslysten drømmer om, og på reise til Sør-Amerika kan du forvente deg et eventyr av storslagen natur, enestående arkitektur og gjestfrie mennesker.

Nord-Europa og Skandinavia

Cruise i nærmere farvann blir stadig mer populært. Med så mye spennende og vakkert

Nord-Amerika

Kontraster er et stikkord for denne verdensdelen. Kombiner et cruise med noen dager i «The Big Apple», la deg fascinere av Alaskas ville ødemark eller nyt de solfylte byene på USAs vestkyst.

Hawaii og Stillehavet

Det enorme Stillehavet er midt i blinken for et langt og bedagelig cruise. Oppfyll barndomsdrømmen om paradis!

Oseania

Den minste av verdensdelene byr på storslåtte naturopplevelser, moderne metropoler og spennende kulturopplevelser. Kenguru, koala og kiwi – et cruise er en fantastisk måte å oppleve livet «down under» i Australia og New Zealand på.