Cruisespesialister Vi gir deg et hav av muligheter

Om oss

Ansatte i Cruise.no

Vårt spesialfelt er cruiseferier over hele verden, og vi som jobber i Cruise.no er lidenskapelig opptatt av å skape de beste cruiseopplevelser for deg!

Hva kan du forvente av oss?

Kreativitet
Vi har ingen kjede- eller eiertilknytning som styrer eller påvirker våre valg av cruiserederi eller reiseleverandører. Dermed står vi helt fritt til å kunne skreddersy fleksible reiseløsninger.

Kvalitetsbevissthet
Vårt mål er ikke å utfordre de største – vi skal utfordre de beste. Vi velger våre samarbeidspartnere med omhu. Du skal oppleve kvalitet i alle ledd, fra din første henvendelse, til reisen er gjennomført. Hvis du trenger hjelp på reisen, skal vi være der for deg - som en ansvarlig partner og ditt førstevalg.

Kompetanse
Vi sitter tett på alle rederier og kunder hver dag. Vi sitter inne med kunnskap og informasjon som gir våre kunder merverdi. I tillegg til lang erfaring holder vi oss oppdatert ved å delta på studieturer og kurs hos rederiene.

Konkurransedyktighet
Vi står fritt til å velge de produktet som passer deg som kunde best. Vi har et stort utvalg av cruisereiser på nett, der du enkelt kan sammenligne aktuelle tilbud blant våre rederier og finne det tilbudet som passer for deg.

Valgfrihet
Når du reiser med Cruise.no bestemmer du selv hvordan ferien din skal være. Du bestemmer selv hvor du skal reise, hvordan du vil reise og hvor du skal bo. Vi er din rådgiver på veien – fra drømmene til minnene.

Kunnskap
Med lang erfaring kombinert med bredde- og dybdekunnskap vil vi legge til rette på beste måte. Vi garanterer at våre samarbeidende cruiserederier og reiseleverandører er kvalitetssikret og godkjent. Vårt salgsteam har dokumentert kompetanse med diplomer fra rederiene – på opplæring, kurs og studieturer. Vi tilbyr også flybilletter, leiebil, utflukter, transfer eller hotell til avtalt og riktig pris.

I vår cruiseportal kan du enkelt booke selv i et stort utvalg av cruisereiser, men vi gir også kundeservice på den gode, gammeldagse måten, hvor ekte mennesker tar telefonen og vi hjelper deg med råd, tips og bestilling.

Fornøyde kunder, som vet de kan stole på oss, er alltid vårt mål.

Hei, her er vi som jobber i Cruise.no

Vår historie

Cruise.no har samarbeidsavtaler med og kjenner alle ledende cruiserederier. I Norge betjener kunder over hele landet, både de som er bereiste kjennere, og de som planlegger sitt første cruise. Uansett nivå og budsjett, så kan vi finne den seilingen som passer for deg.

Vi ble etablert i februar 2007, og var eid av Business Travel AS (Elisabeth og Johnny Bråthen) fram til 1. januar 2018. Da kom turoperatøren Escape Travel på banen og vi ble en del av en større reisefamilie. Det gir både deg og oss enda større muligheter ved at vi enkelt kan finne de beste flyvningene til deg, samt at vi har dyktige turskreddere på laget dersom du ønsker å kombinere ditt cruise med utvidede opplevelser på land.

Escape Travel er Norges største ruteflybaserte turoperatør, og tilbyr skreddersydde reiser innen elvecruise, temareiser, sportsreiser, singelreiser, kor- og korpsreiser. Med flere av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere har de bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Escape Travel ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.