Ann Kristin Ulleland

Kvinne i blå topp mot hvit bakgrunn
Panoramabilde av teakstoler under en gul kinesisk paraply på en tropisk strand i Karibien

«Cruise er virkelig den beste ferieformen!»

Hvorfor jobbe med cruise? Vel, det beste man kan gjøre er jo å kunne kunne jobbe med det man elsker. Så for meg er det en 'no brainer'!

Allerede fra da jeg var seks år gammel, visste jeg at min jobb var innenfor reiseliv. Somrene til familiehuset i Spania gjorde sitt. Så retningen ble tydelig tidlig.

Jeg var ferdig utdannet innenfor reiseliv og relasjonsledelse i 2008. Og i fem år jobbet jeg i et reisebyrå, før cruisebasillen tok skikkelig tak og «spesialiseringen» innen cruise tok fart.

Cruise er virkelig den beste ferieformen! Du har hotellet med deg og lar verden komme til deg - kan det bli bedre? Det finnes noe for liten og stor, uansett om du liker ro eller fart og spenning.

Hos Cruise.no jobber jeg, blant annet, mye med skreddersøm. Dersom du lurer på hva som er rett for deg , kan du bare fortell meg litt om hva du liker og ønsker, så skal jeg få deg på rett cruise.

Ann Kristin er spesialist på Karibien, Royal Caribbean, Oceania Cruises og mer

Alle våre cruisespesialister kan hjelpe deg på tvers av rederiene vi tilbyr, men hver enkelt kjenner noen av rederiene og cruisetypene våre ekstra godt.