Innholdsrikt og uformelt Familievennlig og prisgunstig | Enormt aktivitetstilbud | Innovative skip | Passer godt for par og vennepar

Cruise med Royal Caribbean

Diverse, Royal Caribbean

Royal Caribbeans skip er nesten som flytende byer, de er så innholdsrike at reisende i alle aldre kan glede seg! Tilbudet til barn og unge er fantastisk, og med 27 skip fylt til randen med fasiliteter for både store og små, er Royal Caribbean et rederi for de aller fleste.

Royal Caribbeans skip er blant de største og mest innovative i verden, og rederiet har sprengt mange grenser når det gjelder hva som tradisjonelt tilbys på et cruiseskip.

Utvalgte cruise

Hvorfor velge et cruise med Royal Caribbean?

Verdens største cruiseskip

Da Wonder of the Seas ble sjøsatt i 2022, var skipet med plass til nesten 7000 passasjerer verdens største cruiseskip. Enn så lenge – i 2024 ventes Icon of the Seas, som skal ha maks passasjerkapasitet på ca. 7600 passasjerer, ha det største vannlandet til sjøs med sju bassenger og over 40 spisesteder, for å nevne noe.

... hva blir det neste?

Hvis noen klarer å kjede seg om bord i et av Royal Caribbeans skip, er det godt gjort! Om bord de nyeste skipene finnes blant annet skøytebaner, vindtunneler, klatrevegger, surfesimulatorer, barer som beveger seg mellom flere dekk, og ikke minst; en kopi av Central Park med ekte trær og planter. Spørsmålet er heller – har du tid til å gå i land?

Hva er dresskoden om bord?

De fleste gjestene foretrekker en relativt avslappet klesstil, også på kveldstid. To kvelder i uken er det formelle kvelder i hovedrestauranten, og da anbefales cocktail- eller aftenkjole for damene, og smoking eller dress med slips for mennene. Kleskodene er bare en anbefaling, og det finnes alltid uformelle spisealternativer om bord.

Håper du er sulten ...

Rederiet har beholdt de tradisjonelle faste bordsetningene til middag, men tilbyr også et mer fleksibelt alternativ som heter My Time Dining som innebærer at man spiser når man vil.

Og det er nok å velge i – fra bugnende buffeter til fine dining. Enten du vil ha burger eller biff, sushi eller søtsaker, her er det alt fra hvite duker til trivelige kafeer og spennende temarestauranter.

Barnas drømmeferie

Royal Caribbean er kjent for å ha et fantastisk tilbud til barn og unge. Her er det barneklubber for alle aldre med varierte aktiviteter som passer til hver aldersgruppe, fra 6 måneder til 18 år. Det er program fra morgen til kveld, og det er inkludert i prisen!

Rederiet tilbyr også barnemenyer i restaurantene, gratis is, barnevakt på lugaren om kvelden (mot avgift) og store områder bare for barna.

Royal Suite Class – bo ekstra flott!

Bor du i suite på Royal Caribbean kan du velge mellom tre suite-nivåer.

Sea Class gir blant annet tilgang til å spise på femstjerners-restauranten Coastal Kitchen

Sky Class byr i tillegg på en egen concierge og tilgang til suitelounge og solterrassen for suiter.

Star Class gir full pakke med de romsligste og flotteste suitene – en skikkelig VIP-opplevelse!

Royal Suite Class er tilgjengelig på Symphony of the Seas, Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas, Anthem of the Seas,Ovation of the Seas og Wonder of the Seas.

Se seilinger her

Royal Caribbean sine skip