Drømmestrender, fargerike byer og lave skuldre

Cruise i Karibien

Bli med på cruise til Karibien med Royal Caribbean Cruise Line

Cruise i Karibien er den store cruisedrømmen for mange – og ofte kommer fornøyde cruisere tilbake for nye opplevelser, det er nemlig lett å bli hekta på hvite strender, frodige øyer og rosa flamingoer!

De 7000 øyene som utgjør Karibien varierer både i natur og kultur, men felles for dem alle er en varm og eksotisk opplevelse. Dette er barnevennlige destinasjoner med sol og strand som hovedattraksjon, men de karibiske øyene byr også på historie og kultur, og på enkelte av øyene også shopping.

De fleste cruisene ut til Karibien starter i Miami eller Fort Lauderdale.

Hvorfor velge cruise i Karibien?

Hvilket Karibien-cruise passer for deg?

Det er mange reiseruter å velge imellom i Karibien. Vil du ha skikkelig øyhopping eller lengre tid mellom stoppene for å nyte sjødager?

Her er en liten miniguide:

Cruise i østlige Karibien

Den østlige delen av det karibiske hav byr på god variasjon. Det er som regel flere stopp, selv på de kortere cruiserutene, da øyene ligger relativt nær hverandre.

Øyene her byr ofte på historiske steder, og det tilbys gjerne flere utflukter til noe mer urbaniserte og moderne områder enn i det vestlige Karibien. I øst finner du De amerikanske jomfruøyene, De britiske jomfruøyene, St. Maarten, Puerto Rico og flere andre nydelige øyer.

✅ Perfekt for: aktive reisende, eller erfarne cruisere, som kanskje ønsker å bruke mer tid på sightseeing og aktiviteter enn å slappe av.

Cruise i vestlige Karibien

Det vestlige Karibien byr på klassiske cruiseperler som Cayman Islands, Belize og Cozumel. Er du glad i vannsport, strender og timevis i sola, så er dette området for deg. Her er turismen godt utbygd, det er lett å gjøre seg forstått og fasilitetene er godt tilrettelagt.

✅ Perfekt for: førstegangscruisere, og reisende som liker en blanding av både avslapping og eventyr. Det er som regel flere sjødager, så her kan du virkelig utnytte tilbudet om bord.

Cruise i sørlige Karibien

Sørlige Karibien har kanskje mest variasjon av de tre reiserutene. Her er det gjerne korte øyhopp, lite tid til sjøs og et raskt tempo.

En reiserute kan inkludere Aruba, Trinidad og Tobago, Curacao, Antigua, Barbados, Martinique, Guadalupe og St. Lucia.

✅ Perfekt for: erfarne cruisere, samt aktive og spenningssøkende mennesker i alle aldre.

Rederier som er ekstra gode på Karibien

Reisemål i Karibien