Familievennlig og prisgunstig Moderne flåte | Italiensk design | Mange fasiliteter

Cruise med MSC Cruises

På et MSC-skip skal det godt gjøres å kjede seg! Rederiet er kjent for å ha skip fullpakket med opplevelser – for folk i alle aldre. Her trives både familier, par og enslige.

MSC Cruises har ruter over hele verden, spesielt populært er Middelhavet, Nord-Europa, Karibien, Sør-Afrika og Sør-Amerika. Rederiet tilbyr tilpassede opplevelser, så når du velger din foretrukne lugartype, vil du også velge hvilke unike opplevelser du ønsker på din ferie.

Utvalgte cruise

Hvorfor velge et cruise med MSC Cruises?

Middelhavslivsstil

Dersom livsstilen i Middelhavet passer deg, vil MSC Cruises absolutt være en godt valg.

Om bord på skipene hylles blant annet italiensk mat, gresk kultur og spansk livsglede. Et cruise i Middelhavet med MSC gir deg heldagsstopp i hver havn, og nye havner hver dag. Det betyr at du virkelig kan få dykket dypt inn i historien, folkene og kulturen som omkranser dette fascinerende og overraskende varierte havet.

Se verden med MSC Cruises

MSC Cruises er kanskje mest kjent for sine cruise i Middelhavet, her skinner de virkelig! Men du kan reise nær sagt hvor som helst ellers i verden med MSC også.

Rederiet tilbyr blant annet et verdenscruise på rundt fire måneder. Her snakker vi store skip fylt til randen med underholdning, og en unik mulighet til å se verden.

Kleskoder på MSC Cruises sine skip? Det er ditt valg!

Fordi MSC Cruises retter seg mot alle typer gjester, er det sånn sett lite fokus på slipstvang, ballkjoler og smoking. Men selv om stemningen er avslappet og uformell, er rederiet likevel italiensk, og både besetningen og stemningen om bord reflekterer denne kulturen.

Derfor – pakk det du ønsker. Om du vil være elegant eller casual (eller litt begge deler) er opp til deg.

Yacht Club – bo ekstra flott

Suiteområdet om bord på MSC heter Yacht Club.

Her kan du nyte luksusen til en privat klubb, samt tilgang til mange rekreasjons- og underholdningsmuligheter. Lekre suiter, 24-timers butlerservice, og en dedikert concierge er noe av det du får med denne eksklusive cruiseopplevelsen.

Spis når du vil i den private restauranten, all drikke er inkludert, og i suiten har du minibar. Du har selvsagt tilgang til den eksklusive loungen og soldekket, samt et eget basseng kun for suite-gjestene.

Du finner MSC Yacht Club om bord på disse skipene: MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida , MSC Virtuosa og MSC World Europa.

MSC Cruises sine skip

Status Match med MSC Cruises

Hotellkjedene Scandic og Strawberry er tilgjengelige for Status Match når det kommer til deg som lojalitetsmedlem. MSC Cruises sitt Status Match-program lar deg overføre dine opptjente fordeler fra andre lojalitetsprogrammer, slik at du umiddelbart kan nyte sammenlignbare (eller enda bedre) fordeler.

Registreringen er gratis og enkel, og når søknaden er godkjent vil du bli matchet til et sammenlignbart eller bedre MSC Voyagers Club-nivå. Du får automatisk 5 % rabatt på fremtidige MSC-cruise.

Les også