Eksklusive områder - et skip i skipet

Suitekonsepter på cruise

Barn som løper i suite på cruise

God plass, egen butler, tilgang til spesielle restauranter, rolige bassengområder og topp service - velger du å bo i suite på cruise, kan du se fram til mange ekstra goder.

Vi har laget en liten oversikt over hva som følger med når du bor i suite på skip fra forskjellige rederier. Det er herlig (og verdt det) å la seg skjemme bort!

The Haven

På flere av skipene til Norwegian Cruise Line finner du The Haven - og det kan nesten beskrives om "et skip i skipet". Dette er en eksklusiv enklave med luksuriøse og romslige suiter gjemt på toppen av skipet. Her kan du nyte den personlige servicen fra en concierge og 24-timers butler gjennom hele oppholdet.

Suitene spenner fra romslige til store, og er perfekt for et par eller opptil åtte gjester. Store balkonger, stuer og overdådige bad gjør dette til en riktig så behagelig opplevelse. Her får du også en eksklusiv suitemeny, gratis champagne, egen lounge og basseng, samt andre fordeler.

Royal Suite Class

Hos Royal Caribbean kan du velge mellom tre suite-nivåer:

Sea Class gir blant annet tilgang til å spise på femstjerners-restauranten Coastal Kitchen, egen kaffemaskin, luksuriøs madrass, badekåper og baderomsartikler.

Sky Class byr i tillegg på en egen concierge som hjelper deg med alt fra restaurantreservasjoner til shopping. Du får også det raskeste internett til sjøs, tilgang til suitelounge og solterrassen for suiter.

Star Class gir full pakke med de romsligste og flotteste suitene - en skikkelig VIP-opplevelse. Du har din egen concierge - Royal Genie - som arrangerer skreddersydde opplevelser som; den perfekte date-kvelden, favorittvinen som venter på deg i suiten, de beste setene i teatret. Disse proffe butlerne fikser ting du ikke engang visste at du ønsket deg. Spis på alle spesialrestauranter og nyt deluxe drikkepakke uten ekstra kostnad, gratis klesvask og mye mer.

Yacht Club

Suiteområdet om bord i MSC Cruises heter Yacht Club, og er som et eget eksklusivt univers.

Her kan du unne deg luksusen av en privat klubb og nyte tilgang til utallige rekreasjons- og underholdningsmuligheter om bord. Lekre suiter, 24-timers butlerservice og en dedikert concierge er bare begynnelsen på disse eksklusive cruiseopplevelsene.

Spis når du vil i den private restauranten, all drikke er inkludert, og i suiten har du minibar. Du har selvsagt tilgang til den eksklusive loungen og soldekket, samt er eget basseng kun for suite-gjestene.

The Retreat

Hos Celebrity Cruises finner du The Retreat. Her kan du velge mellom praktfulle suiter i alle størrelser, privat restaurant kun for suitegjestene, samt et supereksklusivt lounge og soldekk.

Et eget team av dedikerte ansatte, servitører og butlere vil gjøre alt for å sikre at du aldri trenger å løfte en finger mer enn du må. Bor du i suite er også Premium drikkepakke inkludert, samt ombordkreditt, tips til personalet og Wi-Fi.

Den beste Retreat-opplevelsen får du på rederiets skip i Edge-klassen, men blir tilgjengelig på flere skip i flåten ettersom disse oppgraderes.

Queens og Princess Grill Suites

Hos Cunard får du britisk eleganse og følelsen av å reise som fortidens luksuriøse cruise med storband, ballkvelder og afternoon tea. En ekstra spiss på opplevelsen får du i Princess Grill eller Queens Grill-suitene.

I en Princess Grill-suite får du blant annet concierge-service, musserende vin og sjokolade når du kommer om bord, frisk frukt daglig, badekåpe og tøfler, samt romslig balkong, putemeny, ekstra romservice og servering av middag i suiten. Du får også adgang til egen lounge og restaurant, samt prioritert på- og avstigning.

Queens Grill-suite har alt du får i Princess-suitene, men du kan i tillegg nyte butlerservice, kanapeer før middag, iPad og egen bar i suiten.

Gourmetrestaurantene Princess Grill og Queens Grill tar kun 125 personer, har open seating både for frokost, lunsj og middag, à la carte, spesialbestillinger og selvsagt kongelig service.