Luksuscruise med yacht-følelse Fantastisk mat | Kun 112 gjester og 95 ansatte

Cruise med
SeaDream Yacht Club

Prøv et cruise på en yacht!

SeaDream Yacht Club er herlig luksuriøst, og med sin uformelle eleganse, prisvinnende service og inspirerende reiseruter, er det ikke rart at rederiet er topprangert av reisemagasinet Conde Nast.

Rederiet er norsk, privateid og SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd. Med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, føler du at du nesten er på din egen private yacht.

SeaDream kan kun bestilles via en av våre cruisespesialister.

Hvorfor velge et cruise med SeaDream Yacht Club?

En intim cruiseopplevelse

SeaDream Yacht Club seiler under mottoet 'It’s yachting, not cruising', og her får du en cruiseopplevelse utenom det vanlige.

Rederiet satser på å overgå aktive og reisevante gjesters forventninger vedrørende mat, muligheter og personlig oppmerksomhet fra besetningen.

På besøk i kjente og ukjente havnebyer, der større cruiseskip ikke kommer til, ligger skipet gjerne natten over. Du kan derfor nyte nattelivet i noen av verdens mest berømte byer.

Din ferie – din frihet

På cruise med SeaDream, er det du som bestemmer hvordan ferien din skal være. Du spiser når det passer deg, og i selskap med hvem du vil. Her er det ingen faste bordsetninger eller kleskoder. La smoking og slips bli hjemme, her er stilen avslappet på dagtid, og gjerne uformell elegant på kveldstid.

Alt er dekket

Spontanitet kan innebære å bli med kokken på innkjøp, kapteinen på dykketur, oppdage en destinasjon på sykkel eller kaste seg ut i vannaktiviteter fra marinaen bak på skipet.

Vær så aktiv du vil eller bare lene deg tilbake og slapp av, samtidig som du opplever det mange mener er den beste servicen til sjøs. SeaDreams all-inclusive-konsept lar deg nyte alt uten å ha med lommeboken.

Middelhavet vs. Karibien

Yachtene befinner seg i Middelhavet i sommersesongen, og reisende har hele 54 spennende havner å velge mellom. Om vinteren flytter yachtene til Karibien, og besøker små og store øyer.

På utvalgte seilinger i Middelhavet har rederiet også med anerkjente vinprodusenter. Bli med på vinsmaking, 'winemakers dinner' og andre aktiviteter med fokus på vin. I Karibien arrangerer SeaDream sin berømte 'Champagne & Caviar Splash' i strandkanten.

SeaDream Yacht Club sine skip

Dette er inkludert på cruise med SeaDream Yacht Club

  • Alle gourmetmåltider
  • Åpen bar med premium og kuraterte drikkevarer
  • 24 timers romservice
  • Tips
  • Vannaktiviteter (som kajakk, snorkleutstyr, SUP, vannski med mer)
  • Sykler til utflukter og bruk i land
  • Basseng, jacuzzi, badstue, treningsrom, treningstimer
  • Bibliotek, laptop til bruk om bord
  • Filmkvelder i salongen, eller under stjernene på dekk