Ivar Fernandez Jensen

Portrett mann
Cruiseskip i havn kveldstid

Helt siden jeg for første gang så SS Norway seile opp mot Nordkapp fra øya der jeg vokste opp – Måsøya i Finnmark – har jeg drømt om en gang å få være på et slikt skip. Mange år og ca. 100 cruise verden rundt senere, kan jeg absolutt si at jeg har fått et rimelig godt innblikk i denne fantastiske bransjen.

Jeg har jobbet blant annet i Royal Caribbean Cruise Line, Seadream Yacht Club, USA Spesialisten og World Tours før jeg kom hit til Cruise.no og Escape.

Hvorfor man bør dra på cruise? Vel, mange som aldri har vært på cruise forteller meg at dette ikke er noe for dem. «Der er det bare rullatorer og grått hår», hører jeg til stadighet. Dette kunne ikke vært lengre fra sannheten!

Det fins rederier som passer for alle. Finn ut hva du ønsker, er det familiecruise, voksencruise, sol og bad-cruise eller ekspedisjonscruise hvor destinasjonene er det viktigste? Det siste er vel kanskje det som personlig trigger meg.

Velger du å reise med å cruise som del av en gruppe og med reiseleder, deltar du så mye eller så lite du selv ønsker - og du styrer dagene helt selv. Det meste kan tilpasses dine personlige behov på en gruppereise med oss. Reiseleder er tilgjengelig for deg når du ønsker.

Ivar anbefaler