Opplev profesjonelt personale på cruise med Silversea

Alt servert - alt inkludert

Publisert: 2. mai 2022

Silversea - rederiet som står til GULL!

Stor var entusiasmen når vi fikk invitasjonen til å overvære dåpen på Silverseas nyeste skip Silver Dawn.

Skipet er utstyrt utelukkende med utvendige suiter, og de aller fleste har balkong. Med størrelser som går fra 31 og helt opp til svimlende 183 kvadratmeter, er det bare fantasien og budsjettet som begrenser hvordan du vil bo om bord på cruise i Silver Dawn.

Silver Dawn er det tredje skipet i Silversea Cruises' Muse klasse, men skipet med 596 passasjerer skiller seg litt fra søsknene Silver Muse og Silver Moon, ikke nødvendigvis i selve skipet, men i det som tilbys om bord.

Det er alltid knyttet stor forventning til hver gang et rederi slipper nye skip, hva er annerledes, hvordan er maten og servicen, komforten på lugarene, ja, rett og slett hele opplevelsen.

Venn deg til butler

Å reise post covid er slettes ikke så vanskelig som man skal tro, og du trenger bare en negativ antigentest på engelsk for å kunne gå om bord.

Allerede før inngangen til terminalen kunne jeg føle at dette kom til å bli noe litt utenom det vanlige. Her sto butlerne på rekke å rad. Jeg ble møtt av en butler i det øyeblikket jeg gikk ut av bilen og geleidet rett inn i innsjekk, han ville selvsagt bære håndbagasjen min - og det måtte han jo få lov til.

Innsjekk gikk utrolig enkelt. Alt var jo registrert på forhånd så da var det bare en enkel sjekk.

Mannskapet ønsker velkommen ombord på Silver Wind

Mannskapet ønsker velkommen ombord på Silver Wind

Videre kom det en annen butler som bar ned vesken mot skipet. På landgangen var det en tredje og når jeg kom om bord så var det jaggu meg en fjerde butler som bar opp alt på lugaren. Nesten litt overveldende for en enkel sjel, men himmel så ivaretatt man føler seg. Denne følelsen strakk seg gjennom hele cruiset! Her vet de nesten ikke hva godt de skal gjøre for deg for at du skal føle deg vel. De lærer seg fort hva du liker både å drikke og å spise. Dette er noe av den beste grad av service jeg har opplevd!

Det første jeg gjør når jeg kommer om bord er alltid å sjekke lugaren jeg skal bo på! Dette var flott! Stort og romslig og ikke minst romslige og lekre bad. Selvsagt fult utstyrt med Bvlgari baderomsprodukter. Alle suiter har også sin egen personlige butler døgnet rundt som både pakker opp og pakker ned til deg om du ønsker det! NB. Han pusser også bunadssølv!

 1. 11 netter9 havner
  Silversea logo

  Karibien

  BridgetownFort de FranceKralendijkOranjestadWillemstadPort of SpainSt. GeorgePort Elizabeth (Bequia Island)CastriesBridgetown

  1 avgang

  75.572,-

En ny betydning av S.A.LT.

Dette cruiset startet i Lisboa, var innom Porto før det seilte tilbake til Lisboa for å bli liggende i to dager til. Her var det fokus på å nyte og oppleve skipet. Ikke destinasjonene.

Noe av det jeg gledet meg aller mest til var å oppleve S.A.LT. Etter å ha hatt suksess med å fornye sitt kulinariske tilbud og konsept gjennom S.A.L.T. (Sea and Land Taste)-programmet på Silver Moon, så er dette videreført til Silver Dawn!

Dette er et konsept hvor du kan lære deg å lage mat med lokale råvarer fra de forskjellige destinasjonene du besøker. Et utrolig spennende konsept for oss som liker å kokkelere litt på fritiden.

Her står man sammen med andre gjester i et fullt utstyrt testkjøkken og blir lært opp av en av skipets utmerkede kokker. En utrolig morsom og lærerik seanse. Skipet har også en restaurant som heter S.A.L.T hvor konseptet av lokal mat videreføres.

Image00009

Et herlig sted for avslapping

Noe annet som er oppgradert på dette skipet er spaet. Her er en haug med luksuriøse detaljer, noe som gjør sjødagene enda mer avslappende. Dette er rett og slett et vidunderlig vakkert område som oser av velvære kos og luksus.

Her er ikke bare spaet et sted, det er et velværekonsept som fokuserer på alle sanselige aspekter av komfort, rett og slett en sansereise. Butleren din kan for eksempel bringe spaet til suiten din ved å forberede et saltbad til deg, komplett med beroligende musikk og levende lys!

Også balkongopplevelsen er tatt et steg videre. For eksempel, når skipet seiler i kaldt vær, vil butleren din forberede en koselig opplevelse for deg på din private veranda med et Marzotto-teppe og en varm drink å nippe til mens du kan nyte det spektakulære landskapet som driver forbi.

Eller frister det å slappe av på lugaren med en god film sammen med popcorn med trøffelolje, kaviar eller en favoritt-is?

Spiselig lykke

Maten om bord er magisk! Om man er en liten gourmet, så er skipet en destinasjon i seg selv. Ikke sulten på frokost? Hvorfor ikke ta litt kaviar og rosa champagne ved pooldekket? Menyen på rommet er også enestående, lobster rolls med bladgull og kaviar var en favoritt. Her er det meste mulig.

Noe for enhver smak

Om bord har du hele åtte spisesteder. Seks av dem er alltid inkludert, og det er bare to som har et gebyr. Alle er unike og har selvfølgelig sin egen spesielle meny.

Du opplever alltid å ha god plass om bord. Bassengdekket er utrolig lekkert, og her kan du tilbringe hele dagen. Her er det mange fine steder å sitte om du ikke ønsker å tilbringe hele dagen i solen. La Terazza er også et nydelig sted å spise om man ønsker å nyte et deilig måltid under åpen himmel.

Hvem passer Silversea for?

Jeg vil si at Silversea passer for både voksne og yngre par som ønsker det store ekstra. Setter du pris på fantastisk mat og drikke, er absolutt dette noe for deg.

Silversea er kjent for sine fantastiske seilingsruter, til alle verdens ytterkanter. Her finner du lett de små perlene av noen destinasjoner ikke alle andre rederier har.

Dette er virkelig et rederi som leverer i alle ledd! Her er det total avslapping og nytelse for alle sanser! Jeg gjenkjenner en god cruisefølelse når skuldrene senkes i det jeg går om bord… her gikk de ned allerede når jeg steg ut av taxien.

Resten av opplevelsen var en ren nytelse!

Dør til dør

Silversea tilbyr et dør-til-dør-konsept for alle sine gjester, som inkluderer:

 • Privat sjåfør fra hjem til flyplass
 • Internasjonale flyvninger
 • Hotellopphold før cruise
 • Overføringer og bagasjehåndtering
 • Landutflukter for alle seilaser (Silversea inkluderte allerede landopplevelser for ekspedisjonscruise, men nå er de inkludert for klassiske reiser også)
 • 24-timers gourmetservering
 • Butlerservice
 • Prisvinnende underholdning
 • Førsteklasses drikkevarer
 • Hotellopphold etter cruise
 • Returfly
 • Privatsjåfør fra flyplassen til hjemmet

Finn ditt cruise med Silversea

 1. 7 netter15 havner
  Silversea logo

  Galapagos

  San CristobalKicker RockPrince Philips Step'sDarwin BayNorth Seymour IslandSullivan Bay (Santiago)Bolivar Canal CruisingPunta Mangle (Fernandina)Moreno Point (Isabella)Santa Cruz HighlandsFausto Llerena avlssenterGardner BaySuarez Point Galapagos.San CristobalCerro BrujoSan Cristobal

  1 avgang

  107.206,-
 2. 6 netter4 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  King George Island,Antarctic SoundAntarktis halvøySouth Shetland Islands.King George Island,

  1 avgang

  204.453,-
 3. 12 netter8 havner
  Silversea logo

  Middelhavet

  Athen (Piraeus)IstanbulKusadasi (Efesos)RhodosPaphosAntalyaHeraklionNafplioAthen (Piraeus)

  1 avgang

  56.826,-
 4. 8 netter5 havner
  Silversea logo

  Sør-Amerika

  CartagenaPanama kanalerMantaSalaverry (Trujillo)Callao (Lima)

  1 avgang

  59.755,-
 5. 16 netter13 havner
  Silversea logo

  Australia / New Zealand

  SydneyEdenHobartMilford SoundDoubtful SoundBluffDunedinLyttletonKaikouraPictonBay of IslandTaurangaAuckland

  1 avgang

  72.057,-
 6. 15 netter6 havner
  Silversea logo

  Afrika og Indiahavet

  MaheZanzibarNes BeRichard's BayDurbanCape Town

  1 avgang

  66.199,-
 7. 7 netter8 havner
  Silversea logo

  Karibien

  San JuanPhilipsburgSt. JohnRoseauPort Elizabeth (Bequia Island)Fort de FranceSt. GeorgeBridgetown

  1 avgang

  48.038,-
 8. 11 netter22 havner
  Silversea logo

  Galapagos

  San CristobalKicker RockIsla Bartolome.Buccaneer CovePunta Vicente RocaPunta EspinozaTagus CoveElisabeth BayBahia postkontorChampion IsletCormorant PointSanta Cruz HighlandsFausto Llerena avlssenterDragon HillIsla Guy FawkesBahía BorreroPrince Philips Step'sDarwin BayNorth Seymour IslandSullivan Bay (Santiago)Punta Mangle (Fernandina)Moreno Point (Isabella)San Cristobal

  1 avgang

  170.476,-
 9. 9 netter8 havner
  Silversea logo

  Karibien

  BridgetownPort Elizabeth (Bequia Island)Fort de FranceBasseterreGustaviaSt. JohnSan JuanFort Lauderdale

  1 avgang

  43.937,-
 10. 18 netter10 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  Puerto WilliamsNew IslandWest Point IslandPort StanleySouth GeorgiaElephant IslandAntarctic SoundAntarktis halvøySouth Shetland Islands.DrakestredetPuerto Williams

  1 avgang

  198.595,-
 11. 18 netter10 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  Puerto WilliamsNew IslandWest Point IslandPort StanleySouth GeorgiaElephant IslandAntarctic SoundAntarktis halvøySouth Shetland Islands.DrakestredetPuerto Williams

  1 avgang

  219.685,-
 12. 14 netter10 havner
  Silversea logo

  Australia / New Zealand

  SydneyEdenHobartBluffDunedinKaikouraPictonWellingtonTaurangaAuckland

  1 avgang

  77.915,-
 13. 15 netter10 havner
  Silversea logo

  Afrika og Indiahavet

  Athen (Piraeus)Souda BayNafplioKusadasi (Efesos)RhodosHeraklionSuez kanalerJeddahYanbu al BahrAqaba

  1 avgang

  89.632,-
 14. 19 netter8 havner
  Silversea logo

  Karibien

  Fort LauderdaleCartagenaPanama kanalerPuntarenasPuerto VallartaCabo San LucasLos AngelesSan Francisco

  1 avgang

  82.602,-
 15. 16 netter7 havner
  Silversea logo

  Karibien

  Fort LauderdaleCartagenaPanama kanalerPuntarenasPuerto VallartaCabo San LucasLos Angeles

  1 avgang

  219.099,-
 16. 7 netter4 havner
  Silversea logo

  Sør-Amerika

  CartagenaKingstown (St Vincent)CozumelFort Lauderdale

  1 avgang

  70.299,-
 17. 16 netter11 havner
  Silversea logo

  Australia / New Zealand

  AucklandTaurangaBay of IslandPictonLyttletonDunedinMilford SoundHobartMelbourneEdenSydney

  1 avgang

  76.744,-
 18. 15 netter6 havner
  Silversea logo

  Afrika og Indiahavet

  Cape TownWalvis BayMosselbayPort ElisabethRichard's BayDurbanCape Town

  1 avgang

  81.430,-
 19. 13 netter9 havner
  Silversea logo

  Australia / New Zealand

  AucklandTaurangaBay of IslandPictonLyttletonDunedinMilford SoundHobartMelbourne

  1 avgang

  112.479,-
 20. 10 netter5 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  Puerto WilliamsDrakestredetAntarctic SoundAntarktis halvøySouth Shetland Islands.DrakestredetPuerto Williams

  1 avgang

  256.592,-
 21. 14 netter10 havner
  Silversea logo

  Australia / New Zealand

  AucklandGisborneNapierWellingtonLyttletonDunedinHobartPort Arthur (Tasmania) AustraliaBurnie (Tasmania)Sydney

  1 avgang

  74.400,-
 22. 10 netter5 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  Puerto WilliamsDrakestredetAntarctic SoundAntarktis halvøySouth Shetland Islands.DrakestredetPuerto Williams

  1 avgang

  134.154,-
 23. 10 netter6 havner
  Silversea logo

  Afrika og Indiahavet

  AqabaSafagaYanbu al BahrJeddahSalalahMuscat

  1 avgang

  46.281,-
 24. 15 netter6 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  Puerto WilliamsSouth GeorgiaDrakestredetElephant IslandAntarktis halvøySouth Shetland Islands.DrakestredetPuerto Williams

  1 avgang

  243.704,-
 25. 6 netter4 havner
  Silversea logo

  Antarktis

  King George Island,Antarctic SoundAntarktis halvøySouth Shetland Islands.King George Island,

  1 avgang

  210.312,-
 26. 9 netter4 havner
  Silversea logo

  Afrika og Indiahavet

  Cape TownWalvis BayMosselbayDurban

  1 avgang

  63.270,-
 27. 15 netter5 havner
  Silversea logo

  Afrika og Indiahavet

  Cape TownWalvis BayMosselbayDurbanRichard's BayCape Town

  1 avgang

  81.430,-
 28. 20 netter9 havner
  Silversea logo

  Hawaii/Sør-Stillehavet

  San FranciscoHonolulu (Oahu)Nawiliwili (Kauai)Kailua KonaInternasjonal datolinjeChristmas IslandApiaSavusavuLautoka

  1 avgang

  93.147,-