Linn Vestby

Portrett kvinne
Silver Explorer cruiser det iskalde vannet under den blå timen.

«På cruise får du gjerne oppleve mer på kort tid, og et er så utrolig mange spennende muligheter!»

Jeg startet min reiselivskarriere i 1998. Har vært gjennom både hotell, reisebyrå- og flybransjen, før jeg etter 10 år bestemte meg for å utforske helsevesenet. Tenkte at sykepleier skulle bli min nye karriere, men nei…

Etter endt utdannelse så endte jeg atter en gang opp i reisebransjen, denne gang i Cruise.no. Her har jeg nå vært siden 2011, og her vil jeg bli! Når du først har kommet deg inn i reiselivet, så er det veldig vanskelig å gå ut av det.

Jeg elsker cruise fordi det er en flott måte å få se mye på kort tid, samt at det passer for både venninnegjengen og familien på tur. Du trenger bare å pakke ut en gang!

Jeg har vært i de fleste verdenshjørner, men har nok kanskje en ekstra forkjærlighet for de kalde strøkene i Arktis og Antarktis. Jeg har vært flere ganger på Svalbard, og håper en dag på at jeg skal få til et cruise der også. Ellers står cruise i Stillehavet veldig høyt oppe på listen også.

Vil du snakke med meg?

Telefon: 67 43 02 00

E-post: linn@cruise.no

Linn er spesialist på Silversea, MSC Cruises, Ponant og Le Paul Gauguin, Ekspedisjonscruise, Hurtigruten og mer

Alle våre cruisespesialister kan hjelpe deg på tvers av rederiene vi tilbyr, men hver enkelt kjenner noen av rederiene ekstra godt.