Camilla Hedum

Portrett av kvinne på hvit bakgrunn
Spain Square eller Plaza de España i Sevilla på den solfylte sommerdagen, Andalusia, Spania. Blomsterbed, broer og kanal i forgrunnen

«Jeg har virkelig falt for cruise og elvecruise. Det er virkelig en behagelig og fantastisk måte å få oppleve mange spennende steder på, kun ved å pakke ut én gang!»

Jeg er utdannet reiselivsplanlegger og har en bachelor innenfor turisme og tverrkulturell kommunikasjon. Siden 1997 har jeg jobbet mer eller mindre innen reiseliv, hvor karrieren startet hos en turoperatør, så gikk turen videre til hotellbransjen.

I hotellbransjen jobbet jeg for ulike internasjonale og nordiske kjeder, hovedsakelig innenfor salg, booking og koordinering av event og konferanser. Jeg har også jobbet som hotellmegler, samt sittet på «andre siden av bordet» som bestiller av reiser og events for flere større konsern.

Ønsket om å jobbe innenfor reiselivet kom i ung alder, da jeg har reist opplevd mye i flere deler av verden. Jeg har også studert, jobbet og bodd i både Spania og England.

Jeg har en forkjærlighet for Spania grunnet landets spennende historie, flotte arkitektur og latinske kultur. Men jeg har også hjerte for Storbritannia med sitt mangfold og humor, samt Hellas for sin gjestfrihet og magiske øyer. En ny interesse som utfordrer de andre er de spennende mulighetene og opplevelsene i det fjerne Østen og Nordkalotten!

For meg er cruise er en magisk måte å reise på. Man pakker ut én gang, bor på et «resort» og våkner opp på nye spennende steder. Muligheten for å oppleve akkurat det du drømmer om, er så å si uendelig. Jeg hjelper deg veldig gjerne med å oppfylle dine cruisedrømmer!

Vil du snakke med meg?

Telefon: 67 43 02 00

E-post: camilla@cruise.no

Camilla er spesialist på Oceania Cruises, Azamara og mer

Alle våre cruisespesialister kan hjelpe deg på tvers av rederiene vi tilbyr, men hver enkelt kjenner noen av rederiene ekstra godt.