Cathrine von Quillfeldt Conradi

Portrett kvinne
Queen Mary 2 ved New York City

«Cruiseferier for meg betyr god mat, god service og muligheten til å stresse ned. Det er alltid noen som spør hva du vil ha, og som mor og bestemor er det en herlig luksus.»

Jeg begynte å jobbe for Star Tour allerede i 1982. Det som bare skulle være et halvt års jobb, ble et langvarig arbeidsforhold fordi reiselivet var en fantastisk bransje å jobbe i.

Det ble flere sesonger som reiseleder, og mellom slagene rakk jeg å få tre barn og utdanne meg til diplom-markedsøkonom. Etter fem år i Reitangruppen ble lengselen etter reiselivet for stor, og jeg var så heldig å få jobb i Cruise.no. Og her har jeg vært siden 2015.

Jeg stortrives i Cruise.no, og jeg har spesialisert meg på luksuscruise og verdenscruise. Det gir en spennende hverdag sammen med gode kollegaer og hyggelig gjester.

Jeg må innrømme at jeg har en personlig svakhet for rederiet Cunard, som er et rederi med historisk sus og britisk sjarm. Jeg bare elsker afternoon tea og ballroom dancing med skikkelig storband.

Jeg synes cruise er en flott måte å reise på fordi du får sett så mye uten å stresse med å pakke og vente på fly eller tog eller hva det nå skal være. Man bare seiler rundt i herlig luksus, mens destinasjonen kommer til deg.

Jeg hjelper deg gjerne med å finne ditt drømmecruise.

Vil du snakke med meg?

Telefon: 67 43 02 00

E-post: cathrine@cruise.no

Cathrine er spesialist på Cunard, verdenscruise, transatlantiske cruise, luksuscruise og mer

Alle våre cruisespesialister kan hjelpe deg på tvers av rederiene vi tilbyr, men hver enkelt kjenner noen av rederiene og cruisetypene våre ekstra godt.