Ditt livs kanskje mest minnerike reise

Verdenscruise

Person i hengekøye som ser på et cruiseskip som seiler forbi.

Noe av det ypperste du kan oppleve av cruise, må vel være verdenscruise. Pakk ut kofferten bare én gang – og se verden!

Disse cruisene har gjerne flere av verdens største severdigheter på reiseruten, så her blir det mye å fordøye. På de rolige sjødagene på vei over verdenshavene kan du nyte det gode liv om bord i skipet.

Verdenscruise kommer i ulike lengder, og det er også mulig å ta deler av et cruise. Stort eller lite skip? Praktisk komfort eller overdådig luksus? Et verdenscruise har alt – og vi hjelper deg å velge det som passer deg best.

NB. Husk at mange planlegger for et slikt cruise god tid i forveien, derfor er allerede mye av neste års avreiser fullbooket.

Verdenscruise i 2025

Finn ditt verdenscruise

Er du interessert i andre rederier enn de vi presenterer her? Ikke nøl med å ta kontakt, jeg er lidenskapelig opptatt av verdenscruise og kan finne flere alternativer til deg!

Verdenscruise i 2026

Interessert i verdenscruise?

Cathrine er vår ekspert på verdenscruise. Hun brenner for å hjelpe våre gjester med å finne sitt perfekte cruise og svarer mer enn gjerne på alt du måtte lure på.

Ring oss på 67 43 02 00 eller send en e-post til post@cruise.no så hjelper Cathrine eller en av oss deg på vei mot drømmereisen.