Kristin Løvseth

Kvinne i svart bluse mot hvit bakgrunn
OV, Ovation of the Seas, Sydney, Australia, soloppgang, ankomst, antenne, drone, Sydney Harbour Bridge, bylandskap, 9. januar 2017

«Å få være med på å planlegge noen av de beste dagene i noens liv; nemlig ferie, er veldig givende. Tenk så fint at jeg kan bruke min kunnskap og erfaring, det gjør meg så glad!»

Jeg har alltid vært interessert i reiseliv, og da spesielt cruise og flyreiser.

Min karriere startet på kundeservicesenteret til Braathens, ved siden av studier, og tok meg så videre til reisebyrå. Der jobbet jeg først med forretningsreisende, og etter hvert gikk jeg over til ferie- og fritidsmarkedet.

Cruiseinteresse våknet allerede på 90-tallet hos meg, da jeg var på mitt første cruise. Så tok det helt av i 2009, og i årene som fulgte ble det flere og flere cruiseferier. Det blir gjerne 4-5 cruise i året. Jeg må faktisk alltid ha minst et nytt planlagt før jeg reiser. Cruiseskip har tatt meg med nesten rundt hele verden – og favorittene må være Asia, Australia og New Zealand.

Cruise er en fantastisk måte å feriere på, og det er så mye mer enn det mange kanskje tror. Man våkner opp på nye steder hver dag, men pakker bare ut en gang. Man har tilgang til mat, underholdning og så mye mer, på ett sted. Man kan gjøre så mye, eller så lite, ut av ferien som man bare ønsker. Kommer ikke på noe bedre jeg.

Vil du snakke med meg?

Telefon: 67 43 02 00

E-post: kristin@cruise.no

Kristin er spesialist på Royal Caribbean, SeaDream, HX, MSC Cruises og mer

Alle våre cruisespesialister kan hjelpe deg på tvers av rederiene vi tilbyr, men hver enkelt kjenner noen av rederiene ekstra godt.