Oldtidens kulturer, fascinerende arkitektur, vakre naturlandskap og deilig mat

Asia

Utsikt over Mt. Fuji og Tokyo skyline i skumringen.

Fargerike kulturer, eksotiske smaker, supermoderne byer, eldgammel historie – et cruise i Asia er uforglemmelig.

Kontrastenes kontinent og den mest folkerike verdensdelen har opplevelser for alle generasjoner.

Asia strekker seg fra midtøsten til Japan og fra Sibir til Sumatra. Med over halvparten av verdens befolkning og rundt 30 prosent av landjorda, er det en verdensdel som er preget av store forskjeller og et utall spennende kulturer.

På cruise til Asia får du tatt til deg noen av de mange spennende kulturene, folkeslagene og storbyene rundt om på dette kontinentet. I tillegg kan du se storslagen natur, et fantastisk dyreliv og oppleve spektakulære kulturuttrykk. Uansett hvor du begir deg på cruise i Asia vil du kunne få unike og overraskende minner for livet.

Havner i Asia

Øst-Asia

Fra Japans snøkledde nord via Den kinesiske mur til Filippinene og ned til Øst-Timor, er de siste bastionene mot Stillehavet preget av utenomjordiske landskaper, en vennligsinnet lokalbefolkning og nye, interessante opplevelser.

India og øystatene i sørøst

Strender blir ikke stort mer fantastiske enn på Bali. Sterk mat blir ikke stort sterkere enn i India. Utsikter blir ikke stort mer eiendommelige enn på Sri Lanka. Over én milliard mennesker kaller denne delen av Asia hjem, og du kan bli kjent med gjestfriheten deres.

Midtøsten

Fra de fargerike markedene langs middelhavskysten til de spektakulære, menneskeskapte øyene i Persiagulfen. Midtøsten er stedet for deg som liker å prute om magiske lamper, vandre i smale bakgater og komme deg raskt i gang med cruiseeventyret.