En natur- og kulturopplevelse av de helt sjeldne

Kotor

Unge dame slapper av over Kotor, Montenegro Feriemål

Innerst i den majestetiske Kotor-bukta, blant stupbratte fjellsider og idylliske, hvitmalte småbyer, kan du la deg transportere tilbake i tid. Er du sporty kan du ta med deg fjellstøvlene og legge ut på turer i det kuperte omkringliggende terrenget, og ta noen spektakulære bilder.

Et cruise fra Kotor er nokså uvanlig, da havnen i denne montenegrinske byen ikke er tilpasset store skip. Det er allikevel mange rederier som legger turen innom byen, og severdighetene er mange. Noen ser du fra skipet, men aller best er det å komme seg til land og vandre rundt i den historiske gamlebyen.

Til Kotor, Montenegro - og cruisehavnen

Flyplassen som betjener Kotor ligger i nabobyen Tivat, omkring to mil fra byen. Taxi mellom Kotor og flyplassen koster lite og tar kort tid.

Kotor er en liten by med en liten havn. Mindre skip kan legge til ved havnen, mens større skip ankrer opp i bukten. Cruisehavnen består av en liten terminal og ligger bare et steinkast fra gamlebyen.

Finn et cruise som inkluderer Kotor

 1. 7 netter6 havner
  Princess Cruises logo

  Middelhavet

  Athen (Piraeus)KotorKorfuMessinaNapoliBarcelona

  1 avgang

  20.427,-
 2. 8 netter7 havner

  Østlige Middelhavet

  VallettaSyracuseOtrantoTivatDubrovnikHvarVenezia

  1 avgang

  74.291,-

Flere opplevelser i Kotor

 • Gå de drøyt 1 000 trappetrinnene langs den gamle bymuren for å besøke det lille fortet på oversiden av gamlebyen. Fantastisk utsikt over byen og Kotorbukten. Turen opp tar omtrent 30 minutter. Start gjerne tidlig på morgenen, så slipper du varmen og den største folkemengden. Husk gode sko og vannflaske.
 • Opplev Kotors høydepunkter og de nærliggende områdene på sightseeing med en lokal arrangør.
 • Nyt den vakre naturen på båttur i Kotorbukta.