Gammel historie, slående landskap og lidenskapelig kultur

Sør-Amerika

Glad Palenquera som selger frukt i Cartagena - reise som et lokalt konsept

Her finner du noe av det mest eksotiske innen musikk, mat, tradisjoner og severdigheter. Fra tropisk regnskog, endeløse strender og mektige naturopplevelser, til verdensarv, avantgardistisk kunst, storbyer og det enkle bondelivet. Og ikke minst lidenskap i alle former.
Bli med på cruise i en verdensdel det oser glede av. Velkommen til Sør-Amerika!

Havner i Sør-Amerika

Vi kan hjelpe deg med å finne spennende og opplevelsesrike cruise til både Brasil, Argentina og resten av Sør-Amerika. La fantasien løpe løpsk i et ellevilt spill av følelser, farger og inntrykk.

På et cruise til Sør-Amerika kan du oppdage tropisk regnskog og bortgjemte samfunn, men også fargesprakende storbyer og spektakulære kulturopplevelser. Dra til Rio de Janeiro og delta i verdens mest kjente karneval eller tilfredsstill dine indre lidenskaper med tango i Buenos Aires.

Du kan oppleve ørken, regnskog og høyfjell. Alt er innen rekkevidde fra noen av verdens flotteste strender. Og menneskene? Smilende, varme og vennlige.

Flere av storbyene er like velutviklet som i Europa, men det finnes noe ekstra her man bare må oppleve.

Det er også på dette kontinentet du finner Amazonas - en av Jordens lengste elver hvor de virkelig store naturopplevelsene står i kø.

Du kommer veldig langt i Sør-Amerika om du snakker spansk – det er forstått over så å si hele kontinentet. Allikevel er det tydelige forskjeller mellom befolkningen i de forskjellige landene.

De sydlige landene, Argentina og Chile, er preget av prærieaktige landskap som opplever kalde vintre. Mens Brasil og landene lenger nord stort sett har tropiske tilstander året rundt.

Har du flere dager på land i Sør-Amerika, står opplevelsene i kø uansett hvor du er.

På Stillehavssiden av kontinentet kan du blant annet komme deg til fjellene og se verdensarvstedet Machu Picchu. Østkysten er perfekt for et elvecruise på Amazonas, en togtur på pampas i Argentina eller noen avslappende dager på fortryllende badeplasser – langt fra folk.