Nasjonalparker og fornøyelsesparker, pulserende storbyer og småbysjarm

USA og Alaska

Majestetiske Golden Gate Bridge står rød og stødig over strømmene i havet

Kombiner et cruise med noen dager i «The Big Apple», la deg fascinere av Alaskas ville ødemark eller nyt de solfylte byene på USAs vestkyst.

Det store landet i vest

I amerikanske farvann er det utrolig mange spennende områder å utforske. Her finner du nesten alt du kan tenke deg. Subtropiske strøk, arktiske drømmeland, merkelige storbyer og sjarmerende småbyer der eplepaien er en klassiker på menyen. Vi tipser deg gjerne om våre favoritter.

Vestkysten av USA

Den amerikanske vestkysten breddfull av opplevelser – fra grensen til Mexico til polarsirkelen. Se de Hollywoodbrune kjendisene på Venice Beach, vandre i ikoniske gater i San Fransisco eller drikk de deiligste viner i Oregon.

Enten du holder deg til skipets seilingsrute eller tar noen ekstra dager i land, er du garantert minner for livet.

Alaska

Vil du se de enorme arktiske ødemarkene i Alaska, er det typisk å reise fra havner som Vancouver, Seattle og Anchorage. Dette blir eventyr midt blant landets isbreer, dyreliv og nasjonalparker.

Opplev Alaskas utemmede skjønnhet og la deg fascinere av USAs største delstat.

Østkysten og Canada

Det beste av det gamle USA får du med et cruise på østkysten. Typiske avreisehavner er New York, New Jersey eller Boston.

Et cruise nordover tar deg til New England og Canada. Her finner du koselige fiskerlandsbyer, herlig natur og fine folk.

New York er også et ypperlig utgangspunkt for et cruise mot Karibien, der temperaturen øker for hver morgen, og stemningen blir gradvis mer tropisk.

Lengter du mot Europa? Da velger du en transatlantisk seiling. Du velger!

Sørstatene og Mexicogolfen

Fra Florida og helt til Cancún i Mexico strekker det seg en herlig kystlinje med mange opplevelser som ofte spiller annenfiolin til nærmeste nabo – Karibien. Men her kan du få i pose og sekk! Hva med et cruise som stopper i Galveston, Texas på vei til Cancún for en skikkelig «spring break» før du avslutter med tropisk behagelighet i Karibien?

Cruisene fra havner i Florida, som Orlando, Miami og Fort Lauderdale setter gjerne kursen rett ned til Karibien, der sol, varme og deilig tropiske opplevelser venter.

Havner i USA