OM OSS

Vårt spesialfelt er cruiseferier over hele verden, og vi som jobber i Cruise.no er lidenskapelig opptatt av å skape de beste cruiseopplevelser for deg!

Cruise.no har samarbeidsavtaler med og kjenner alle ledende cruiserederier. I Norge betjener kunder over hele landet, både de som er bereiste kjennere, og de som planlegger sitt første cruise. Uansett nivå og budsjett, så kan vi finne den seilingen som passer for deg.

Vi ble etablert i februar 2007, og var eid av Business Travel AS (Elisabeth og Johnny Bråthen) fram til 1. januar 2018. Da kom turoperatøren Escape Travel på banen og vi ble en del av en større reisefamilie. Det gir både deg og oss enda større muligheter ved at vi enkelt kan finne de beste flyvningene til deg, samt at vi har dyktige turskreddere på laget dersom du ønsker å kombinere ditt cruise med utvidede opplevelser på land.

Escape Travel er Norges største ruteflybaserte turoperatør, og tilbyr skreddersydde reiser innen elvecruise, temareiser, sportsreiser, singelreiser, kor- og korpsreiser. Med flere av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere har de bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden. Escape Travel ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.