Heidi Nyland

Portrett kvinne
Silver Origin nærmer seg Kicker Rock ved solnedgang, Galapagosøyene.

«Jeg har virkelig falt for ekspedisjonscruise. En fantastisk måte å oppleve noe annerledes og spennende – i full komfort!»

Jeg har jobbet innen reiseliv siden 1999; først i flyselskap (Braathens og Norwegian), deretter 8 år i Fred. Olsen, billettkontor, salg av forretningsreiser og cruise.

Føler meg utrolig heldig som har hatt så mange flotte reiseopplevelser, og jeg synes det er vanskelig å velge en favoritt. Mine ferieturer går ofte til destinasjoner hvor det er varmt, og gode dykkemuligheter. Men, ekspedisjonscruise har virkelig seilt opp som en storfavoritt. Nylig var jeg på Galápagosøyene og det var ekstremt fascinerende. Et annet ekspedisjonscruise jeg sent vil glemme var til små, avsidesliggende øyer i Stillehavet - fra Papete til Samoa. Med kun 50 personer om bord ble vi ønsket velkommen med sang og dans hvor enn vi kom.

Jeg vil også fremheve kanal og elvecruise. Siden jeg startet i Escape Travel og Cruise.no har det blitt mange fantastiske seilinger. En favoritt er Rhônedalen, som har «alt»; vakkert landskap, hyggelige byer og interessant historie. Loire-elven og kanalcruise i Champagne er to anbefalinger for de som ønsker å seile på litt mindre besøkte vannveier.

Når det gjelder mindre besøkte steder har Hviterussland en spesiell plass i mitt hjerte. Landet er en del av Europa, men er likevel veldig annerledes. Her betyr gamle tradisjoner mye, landskapet er veldig forskjellig fra vårt, og gjestfriheten blir man bare varm om hjertet av!

Vil du snakke med meg?

Telefon: 67 43 02 00

E-post: heidi.nyland@escape.no

Heidi er spesialist på Regent, Explora Journeys, ekspedisjonscruise, elvecruise og mye mer

Alle våre cruisespesialister kan hjelpe deg på tvers av rederiene vi tilbyr, men hver enkelt kjenner noen av rederiene ekstra godt.