EKSKLUSIVE SEILSKIP Premiumcruise | Seilskip med kun 200 gjester | Unike reiseruter

Cruise med Star Clippers

Star Clippers er det eneste moderne cruiserederiet som gjenskaper seilskipenes gullalder. Atmosfæren er uformell og opplevelsene er store.

Nyt dagene på et intimt skip i avslapping, eller lev ut matrosdrømmen - her får du lære mye om seiling og du kan delta i arbeidet dersom du ønsker det.

Prøv et unikt cruise med seilskip!

Hvorfor velge et cruise med Star Clippers?

  • Appellerer til gjester i alle aldre som ønsker å gjenoppleve de store seilskutenes tid
  • Spennende reiseruter verden over, og tett på det meste av opplevelser
  • Uformell atmosfære om bord, lett å bli kjent med andre
  • Førsteklasses måltider, og du spiser når du vil og med hvem du vil
  • Meget bærekraftig måte å reise cruise
  • Du får mulighet til å hjelpe til med arbeidet om bord, men det betyr ikke at du trenger å være i olympisk form for å delta
  • Du får lære mye om seiling, dersom du vil, men du kan også bare nyte reisen

Seil på verdenshavene på tradisjonsrikt vis

Siden rederiet ble grunnlagt i 1989 har Star Clippers satt seil for tradisjoner med sterke innslag av alle gode ting du forbinder med cruise. Star Clippers er kjent for sin uformelle atmosfære, en karakteristikk som gjør at gjester kommer tilbake gang på gang.

På en seilferie med Star Clippers er det ingen faste tidsplaner – du står fritt til å velge hva du vil bruke både dagene og kveldene på.

Reis på et cruise helt utenom det vanlige

Dette er ikke et cruise i vanlig forstand. Du som gjest inviteres til å ta i et tak og hjelpe til med det daglige arbeidet om bord – og kanskje til og med stå til rors. Slå deg løs og opplev hva det virkelig vil si å seile i medvind!

Du spiser akkurat når det passer deg, kler deg slik du har det mest komfortabelt og deltar på akkurat de aktivitetene du ønsker. Maten er tilberedt av fantastisk flinke kokker, og Star Clippers tilrettelegger alle måltider til din smak og dagsrytme.

Velg din Star Clipper

Star Clippers består av fire seilskip hvor de to minste (Star Clipper og Star Flyer) tar 170 gjester, det nest største (Royal Clipper) tar 227 og det nyeste (Flying Clipper) tar 300 gjester.

Star Clippers seiler over store deler av verden. Opplev Karibien, Middelhavet, Panamakanalen og Sørøst-Asia. Eller kanskje en transatlantisk kryssing frister mer?

Bo komfortabelt

På lugaren har du alt du måtte trenge for et godt opphold om bord: Dobbeltseng eller to enkeltsenger, baderom i marmor, privat safe, TV, telefon, hårføner og komfortable møbler.