Norwegian Cruise Line

Perfekt for cruise med barn, storfamilier, par og enslige i alle aldre som ønsker en aktiv ferie i en uformell atmosfære.

  • Familievennlig og prisgunstig
  • Best på Hawaii
  • Uformelt og avslappende

For deg som ønsker en uformell cruiseferie av høy kvalitet

Det perfekte cruisealternativet – enten man er en barnefamilie, et par eller en singel reisende. Norwegian Cruise Line kjennetegnes av slagordet «Feel Free» som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Det finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Man spiser når man vil, hvor man vil, med hvem man vil – og det er ingen formelle kvelder. Snittalderen om bord er relativt lav, spesielt på ukesseilingene i varme farvann. De fleste passasjerene er amerikanere, men veldig mange land er representert på passasjerlistene.

BLOGG

Ny reiseblogg i fra Hawaii!

Som veldig mange, har man nok alltid ønsket å reise til Hawaii. Selveste paradis på jord!

Jeg husker godt min far som pleide å se på Waikiki beach på tv. Jeg synes det bare så helt magisk ut.

Endelig var det min tur!

Ann Kristin, cruisespesialist hos Cruise.no

LES MER HER

Stort utvalg restauranter

Velg mellom hovedrestauranten og en av spesialrestaurantene – valget er ditt!

Nyt et fireretters måltid og en flaske god vin. Eller ta med deg en burger i hånden, varm fra grillen. Kle på deg finstasen eller kle deg uformelt. Spis med vennene dine eller finn nye bekjentskaper. Med konseptet «Freestyle Dining» tilbyr Norwegian Cruise Line både frihet og fleksibilitet, slik at du kan gjøre som du selv ønsker under din ferie. Utvalget av restauranter er stort om bord på alle NCLs skip, med opptil så mange som 20 ulike spisealternativer på noen av skipene.

Gratis barneklubber

Stort og variert aktivitetstilbud for barn og ungdom.

Atmosfæren er sporty og tilbakelent, med et stort underholdningstilbud for store og små – døgnet rundt. Norwegian Cruise Line tilbyr et bredt utvalg aktiviteter for barn og ungdom, og barneklubbene er tilpasset hver aldersgruppe, fra 3 til 18 år. Klubbene er gratis innenfor åpningstidene. Utenfor åpningstidene og de dagene skipene ligger i havn, tilbys tilsyn og aktiviteter mot avgift. Rederiet tilbyr også barnemenyer i restaurantene, barnevakt på lugaren om kvelden (mot avgift), store områder bare for barna samt gode barnepriser for barn som deler lugar med sine foreldre eller foresatte.

Harvest Caye og Great Stirrup Bay

Norwegian Cruise Line har to private øyer i Karibien.

Velkomment til Paradis! Harvest Caye er Norwegian Cruise Lines private øy i sørlige Belize (Karibien). Harvest Caye ble bygget som en del av rederiets storsatsing; The Norwegian Edge, et investeringsprogram hvis formål er å tilby en høyere cruisestandard.  Du kan oppleve Harvest Caye på cruise i Karibien med flere av rederiets skip – deriblant Norwegian Escape, Norwegian Getaway , Norwegian Dawn og Norwegian Jade. Også Great Stirrup Bay – rederiets andre private øy – vil få en rekke forbedringer under The Norwegian Edge.

The Haven by Norwegian

Et skip i skipet.

Hvis du ønsker å unne deg og familien det beste om bord, anbefaler vi suiteområdet The Haven. Gjemt bort på øverste dekk, om bord på utvalgte NCL-skip, ligger de mest luksuriøse, velutstyrte og romslige suitene som tilbys hos Norwegian Cruise Line. The Haven-området fremstår nærmest som «et skip i skipet» med egen restaurant (utvalgte skip), lounge, butler og 24 timers romservice gjennom hele ferien. I The Haven Courtyard ligger områdets solterrasse, basseng, treningsområde og boblebad, slik at du kan nye en avslappet og luksuriøs atmosfære i tilbaketrukne omgivelser – til tross for at det finnes flere tusen gjester om bord.

Skip