Celebrity Cruises

 Modern Luxury

Celebrity Cruises er et rederi i premiumsegmentet som stadig får utmerkelser for sin service, sitt kjøkken og sine elegante skip. Rederiet er flere år kåret til ”Best cruise line” og “World’s best large ships” i internasjonale kåringer.

Rederiet ble grunnlagt i 1989 av den greske Chandris-gruppen som så et behov i datidens cruisemarked for større og nyere skip med flere lugarer og større fokus på mat og service.

I 1997 fusjonerte Celebrity Cruises med Royal Caribbean International og dannet det nest største rederiet i verden – Royal Caribbean Cruises Ltd. Rederiet har likevel beholdt sin europeiske stil, og atmosfæren og aktivitetsnivået om bord er roligere enn på Royal Caribbeans skip.

De 12 skipene har alt det som en gang i tiden gjorde luksuscruise berømt – påkostet og elegant interiør, romslige lugarer og suiter samt store fellesarealer.

Barn og ungdom er velkomne hos Celebrity og det finnes store og fine områder samt klubber for barn og ungdom fra 3-17 år, men utvalget av aktiviteter og fasiliteter er ikke like stort som hos for eksempel Royal Caribbean.

Celebrity Cruises passer par og voksne i alle aldre som ønsker å seile med store resortskip, men som vil ha en rolig og avslappet atmosfære om bord. De tiltrekker seg en balansert blanding av nye og erfarne cruisereisende som er kresne kjøpere og velinformerte om produkter og tjenester. Skipene kan også passe for familier med barn og tenåringer som setter pris på god mat og service fremfor aktivitetsfylte cruise.
 
  • Antall skip: 12
  • Destinasjoner: Middelhavet, Karibia, Nord-Europa, Alaska, Australia & New Zealand, Asia, Sør-Amerika og Panamakanalen, Canada & New England, Hawaii og Fransk Polynesia samt Galapagos

Les reisebrev fra Celebrity Edge her (2019).

Les reisebrev fra Celebrity Reflection her (2015).

Les om Celebrity Cruises' drikkepakker her.

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive