Celebrity Cruises

For reisevante personer som setter pris på et cruise i moderne luksus og rolige omgivelser.

  • Premiumcruise
  • Flere utmerkelser for sitt kjøkken
  • Elegante skip

Celebrity Cruises ble grunnlagt i 1989 og er et anerkjent rederi i premiumsegmentet med store og nye skip.

På en ferie med Celebrity Cruises venter opptil 12 spisesteder, mer enn 300 destinasjoner over 7 kontinenter og en verden full av velvære, underholdning, god mat og ypperlig service. Rederiet får stadig utmerkelser for sitt kjøkken, sin service og sine elegante skip.

Nyheter og tilbud

Det nest største rederiet i verden.

Samme eierskap som Royal Caribbean.

I 1997 ble Celebrity Cruises en del av samme eierskap som Azamara og Royal Caribbean International. Sammen danner de det nest største rederiet i verden; Royal Caribbean Cruises Ltd. Celebrity Cruises har likevel beholdt sin europeiske stil, og atmosfæren og aktivitetsnivået om bord er roligere enn på Royal Caribbeans skip. Til flåten tilhører det 12 skip per 2019.

Mat og drikke om bord på Celebritys skip.

Det største vinutvalget til havs!

Globalt inspirerte menyer, lokale ingredienser, mat laget fra bunnen av og en Michelin-kokk til å kvalitetssikre det hele. Her skal du føle deg trygg på at du får en god matopplevelse. Fra sushikreasjoner i Sushi on Five til den italienske restauranten Tuscan Grille – maten om bord er alltid fersk, aldri frossen, og bestandig smaksrik. Celebrity Cruises har angivelig også havets største vinutvalg – servert av sommelierer i verdensklasse.

Med barn om bord på Celebrity Cruises.

Passer i hovedsak for voksne og bereiste gjester.

Barn er hjertelig velkomne om bord, og det finnes store og fine områder samt klubber for barn og ungdom fra 3 til 17 år. Utvalget av aktiviteter og fasiliteter er imidlertid ikke like stort som hos eksempelvis Royal Caribbean. Celebrity Cruises passer svært godt for dem som ønsker å seile med store resortskip, men som samtidig ønsker en rolig og avslappet atmosfære. Rederiet tiltrekker seg gjerne en blanding av nye og erfarne cruisereisende som er kresne kjøpere og velinformerte om produkter og tjenester. Skipene kan også passe for familier med barn og tenåringer som setter pris på god mat og service fremfor aktivitetsfylte ferier.

Skip