Silversea

Flotte cruiseskip og ekspedisjonsskip med italiensk luksus, som tar deg til noen av klodens uutforskede hjørner. er valgt ut fra en spsiell vinliste sammen

  • Luksuscruise, kun suiter
  • Mindre skip, flere små havner
  • En av de beste på ekspedisjonscruise

Rederiet byr på det beste fra kjøkken og eleganse til atmosfære og et høyt servicenivå.

De intime, luksuriøse skipene seiler til 900 destinasjoner på 7 kontinenter, mer enn noe annet cruiseselskap. Stemningen om bord er elegant og eksklusiv, med fokus på at alle har individuelle ønsker og behov. Alle suitene har havutsikt - 85 % med privat teak terrasse. Alt er inkludert om bord; de beste vinene og brennevinene, tips og ikke minst butlerservice i alle suitene.

Silversea er kjent for sine utsøkte gourmetmåltider. Frokost og lunsj kan inntas i hovedrestauranten, i buffeten, ute på dekk eller på balkongen i din egen suite. Du velger selv i hvilken av de opp til åtte restaurantene middagen skal nytes. Samtlige restauranter tilbyr et stort antall bord til 2 personer. Det anbefales å sette av en aften til et besøk i en av gourmet restaurantene La Dame, Kaiseki og Seishin (Silver Spirit). Husk å forhånds reservere. Vinene er valgt fra en spesiell vinliste - satt sammen for å matche de overdådige menyene.

Skipene tar omtrent halvparten så mange passasjerer som andre skip på samme størrelse, og med nesten like mange ansatte som gjester om bord, er servicen personlig og unik.

Opplev verden med Silversea

Mer enn 450 seilinger, over 900 destinasjoner på syv kontinenter. Silversea gir deg hele verden - om du vil!

Aktiviteter og eventyr

Enten du vil oppdage, utforske eller bare slappe av.

En rekke aktiviteter tilbys om bord – både for grupper, par og single. Blant annet finnes det spennende foredrag relatert til seilingen man er på, danseklasser, spabehandlinger, vinsmaking og egne arrangement for de som reiser alene. The Show Lounge presenterer kabaretinspirerte show, underholding av forskjellige slag og viser filmer. Om bord finnes også bassenger, boblebad, spa, treningssenter og joggebane for de aktive. Ekspedisjonsskipene har egne opplegg med skreddersydde aktiviteter og utflukter etter hvor man befinner seg i verden.

Hverdager med høytidsstemning

Kle deg standsmessig akkurat når du selv ønsker det.

I hovedrestauranten er det vanlig å kle seg pent til middag, og et par kvelder per uke er dresskoden formell, som betyr smoking og gallakjole. Ønsker man ikke å delta på de formelle kveldene finnes det alltid et uformelt alternativ i en annen del av skipet. Eventuelt kan man be om å få servert restaurantmenyen til sin egen suite eller på balkongen.

Hold deg tilkoblet

Gratis internett om bord for flere og flere gjester.

Om bord på skipene er det bare suiter, alle med soverom, salong og butlertjeneste. Skipene til Silversea har gjennomgått omfattende modernisering, og alle som reiser i de mer eksklusive suitene har ubegrenset tilgang til Internett. Badene i marmor har både dusj og badekar. Alle suiter har havutsikt og flere har privat balkong. Minibaren blir fylt opp etter eget ønske – uten at man betaler noe ekstra.

Bli bedre kjent med Silversea

Silverseas skip er såpass små at de kommer til der mange andre rederier ikke kan gå. Samtidig vil du ikke savne en eneste ting om bord!

Skip