Silversea 
Silversea er et luksusrederi med åtte cruiseskip, inkludert ekspedisjonsskipene Silver Cloud, Silver Explorer og Silver Galapagos ("Silversea Expeditions"). I 2020 sjøsettes ytterligere to skip; Silver Moon og Silver Origin.

Silversea anbefales for den erfarne og kresne cruisegjest som stiller høye krav til mat og personlig service i et luksuriøst miljø. Rederiets spennende seilingsruter og skipenes størrelse gjør at skipene også tiltrekker seg de som ønsker å besøke eksotiske destinasjoner og mindre havner. Barn er velkomne om bord, men dette er først og fremst et rederi for de voksne.

Silversea Expeditions gir kresne eventyrsøkende tilgang til verdens mest avsidesliggende og bemerkelsesverdige reisemål. Ekspedisjonscruise i komfortable fartøy på Galápagosøyene, seilinger nord for Polarsirkelen til utposter på Svalbard og Grønland, eller vandring i den uberørte jungelen i Mellom-Amerika. Med på reisen er dyktige foredragsholdere og ekspedisjonsguider med stor kunnskap om destinasjonen.

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).
 
  • Antall skip: 8 (to nye skip sjøsettes i 2020)
  • Destinasjoner: Middelhavet, Nord Europa og Baltikum, Afrika, Arabia og Det indiske hav, Australia og New Zealand, Alaska, Sør-Amerika, Canada og New England, Karibien, Asia og Antarktis
 
Travel Weekly Globe Awards
"Best Luxury Cruise Company" 2007 – 2014
"Best Cruise Line" Aspire Award (Luxury Travel) 2013
Berlitz Complete Guide to Cruising & Cruise Ships
"Top 5 Small Ships"
Silver Spirit, Silver Whisper, Silver Shadow 2014
"Five Stars"
Silver Shadow and Silver Whisper 2010
Global Traveler - Leisure Travel Awards
"Best small Ship Cruise Line" 2013, 2014
The Telegraph - Ultratravel 100 Awards
"Best Small Luxury Cruise Line"
2014
       
 

Mer om rederiet

Rederiet er italiensk og byr på det beste av Italia - alt fra kjøkkenet og eleganse i vakre omgivelser, til atmosfæren om bord og et høyt personlig service nivå. Skipene er små og meget elegante, med 315 - 596 gjester. Her er det god plass og aldri kø. Rederiet er regnet som et av de beste innenfor luksussegmentet og har høstet lovord verden over, både innen reiselivsbransjen og fra sine gjester.

Stemningen om bord på Silverseas skip er elegant og eksklusiv, med fokus på at alle har individuelle ønsker og behov. Skipene tar omtrent halvparten så mange passasjerer som andre skip på samme størrelse, og med nesten like mange ansatte som gjester om bord, er servicen personlig og unik.

Om bord på skipene finnes kun suiter, alle med egen soveavdeling, salong og butlerservice. Badene i marmor har både dusj og badekar. Alle suiter har havutsikt, og så mange som 85% av suitene har privat balkong. Minibaren blir fylt opp etter eget ønske – uten at man betaler noe ekstra.

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).

Silversea er kjent for sine utsøkte gourmetmåltider og samarbeider med Relais & Châteaux, en anerkjent kjede av hoteller og gourmetrestauranter. Frokost og lunsj kan inntas i hovedrestauranten, i buffeten, ute på dekk eller på balkongen. Middagen serveres i den elegante hovedrestauranten eller i en spesialrestaurantene om bord. I hovedrestauranten kan man spise når man vil og med hvem man vil, uten å måtte forholde seg til faste bordsettinger. I spesialrestaurantene må det reserveres bord på forhånd.

I hovedrestauranten er det vanlig å kle seg pent til middag, og et par kvelder per uke er dresskoden formell, som betyr smoking/mørk dress og galla-/cocktailkjole. Ønsker man ikke å delta på de formelle kveldene finnes det alltid et uformelt alternativ i en annen av skipets restauranter. Eventuelt kan man be om å få servert restaurantmenyen til sin egen suite eller på balkongen.

En rekke aktiviteter tilbys om bord – både for grupper, par og single. Blant annet finnes det spennende foredrag relatert til seilingen man er på, danseklasser, spabehandlinger, vinsmaking og egne arrangement for de som reiser alene. The Show Lounge presenterer kabaretinspirerte show, underholding av forskjellige slag og viser filmer. Om bord finnes også bassenger, boblebad, spa, treningssenter og joggebane for de aktive.


Gratis internett
På avreiser fra og med januar 2016 tilbys gratis internett om bord på alle Silverseas skip - gjelder alle gjester i alle suiter, på alle seilinger og over hele skipet. Dette blir den mest omfattende Wifi-pakken i cruisemarkedet så langt. Alle gjester vil få minst én time gratis WiFi per dag. Ubegrenset Wi-Fi er tilgjengelig for gjester som reiser i Owner's-, Grand-, Royal-, Silver- og Medallion-suiter på selskapets havgående skip. Kontakt oss for informasjon om WiFi om bord på ekspedisjonsskipene.

Les mer om gratis internett på rederiets nettsider her.
 
Les mer

E-brosjyre Silversea 2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive