Silversea

Flotte cruiseskip og ekspedisjonsskip med italiensk luksus, som tar deg til noen av klodens uutforskede hjørner.

  • Luksuscruise, kun suiter
  • Mindre skip, flere små havner
  • En av de beste på ekspedisjonscruise

Rederiet byr på det beste fra kjøkken og eleganse til atmosfære og et høyt servicenivå.

De intime, luksuriøse skipene seiler til 900 destinasjoner på 7 kontinenter, mer enn noe annet cruiseselskap. Stemningen om bord er elegant og eksklusiv, med fokus på at alle har individuelle ønsker og behov. Alle suitene har havutsikt - 85 % med privat teak terrasse. Alt er inkludert om bord; de beste vinene og brennevinene, tips og ikke minst butlerservice i alle suitene.

Silversea er kjent for sine utsøkte gourmetmåltider. Frokost og lunsj kan inntas i hovedrestauranten, i buffeten, ute på dekk eller på balkongen i din egen suite. Du velger selv i hvilken av de opp til åtte restaurantene middagen skal nytes. Samtlige restauranter tilbyr et stort antall bord til 2 personer. Det anbefales å sette av en aften til et besøk i en av gourmet restaurantene La Dame, Kaiseki og Seishin (Silver Spirit). Husk å forhånds reservere. Vinene er valgt fra en spesiell vinliste - satt sammen for å matche de overdådige menyene.

Skipene tar omtrent halvparten så mange passasjerer som andre skip på samme størrelse, og med nesten like mange ansatte som gjester om bord, er servicen personlig og unik.

Gjør et scoop!

Kjenner du noen som har reist med Silversea?

Her kommer et innsidetips fra Linn i Cruise.no:
Hvis du har fått anbefalt et Silversea-cruise av noen du kjenner som har reist med rederiet, kan både du og den som anbefaler få 400 EUR (ca. 4000 kr) i ombordkreditt per lugar.

Kontakt oss for mer info

Opplev verden med Silversea

Mer enn 450 seilinger, over 900 destinasjoner på syv kontinenter. Silversea gir deg hele verden - om du vil!

Lyst å oppleve noe helt unikt?

Karibien til meget god pris!

REISEBLOGG

Silversea - rederiet som står til GULL!

"Allerede før inngangen til terminalen føler jeg at dette kom til å bli noe litt utenom det vanlige." Vi fikk overvære dåpen til Silverseas nyeste skip, Silver Dawn!

Les mer

Dette er Silversea

Silversea byr på det beste når det gjelder kvalitet og service. Alt er inkludert om bord slik at du kan nyte hvert øyeblikk av turen uten å bekymre deg for kostnadene.

Små, luksuriøse skip

Intime skip designet spesielt for å tilby mer plass til få passasjerer.

Eksepsjonell service

Med nesten ett besetningsmedlem per passasjer og butlertjeneste i hver suite. Teamet er dedikert, diskret og erfarent.

Fantastisk gastronomi

Et fortreffelig kjøkken kjennetegner Silversea - som spesialiserer seg på lokale matopplevelser og menyer.

All-inclusive livsstil på åpent hav

Silversea sørger for din komfort - mens du utforsker verden.

Utflukter inkludert

Nyt et bredt utvalg av førsteklasses utflukter.

24-timers romservice

Silverseas 24-timers romservice inkluderer deilig kaviar.

Ubegrenset Wi-Fi

Koble deg på - om du vil - uten ekstra kostnad.

Butler- og dør til dør service

Det eneste rederiet som tilbyr butlerservice i alle lugar kategorier. Flyplasstransport, skipstransport og bagasjeservice med Silversea er også inkludert.

Gourmet kjøkken

Om bord finner du flere restauranter av ypperste klasse med åpne sitteplasser og 24-timers servering i suitene.

Tips og service gebyrer

Om bord hos Silversea forventes ikke tips, alt er inkludert. (Unntatt ekstratjenester eller spatjenester).

Aktiviteter og eventyr

Enten du vil oppdage, utforske eller bare slappe av.

En rekke aktiviteter tilbys om bord – både for grupper, par og single. Blant annet finnes det spennende foredrag relatert til seilingen man er på, danseklasser, spabehandlinger, vinsmaking og egne arrangement for de som reiser alene. The Show Lounge presenterer kabaretinspirerte show, underholding av forskjellige slag og viser filmer. Om bord finnes også bassenger, boblebad, spa, treningssenter og joggebane for de aktive. Ekspedisjonsskipene har egne opplegg med skreddersydde aktiviteter og utflukter etter hvor man befinner seg i verden.

Hverdager med høytidsstemning

Kle deg standsmessig akkurat når du selv ønsker det.

I hovedrestauranten er det vanlig å kle seg pent til middag, og et par kvelder per uke er dresskoden formell, som betyr smoking og gallakjole. Ønsker man ikke å delta på de formelle kveldene finnes det alltid et uformelt alternativ i en annen del av skipet. Eventuelt kan man be om å få servert restaurantmenyen til sin egen suite eller på balkongen.

Hold deg tilkoblet

Gratis internett om bord for flere og flere gjester.

Om bord på skipene er det bare suiter, alle med soverom, salong og butlertjeneste. Skipene til Silversea har gjennomgått omfattende modernisering, og alle som reiser i de mer eksklusive suitene har ubegrenset tilgang til Internett. Badene i marmor har både dusj og badekar. Alle suiter har havutsikt og flere har privat balkong. Minibaren blir fylt opp etter eget ønske – uten at man betaler noe ekstra.

Bli bedre kjent med Silversea

Silverseas skip er såpass små at de kommer til der mange andre rederier ikke kan gå. Samtidig vil du ikke savne en eneste ting om bord!

Skip