3. juni 2023 | 7 dager | Skip: Silver Origin

Opplev unike Galápagos med Silversea

Silver Origin nærmer seg Kicker Rock ved solnedgang, Galapagosøyene.

Bli med til Galápagos - muligens verdens merkeligste og mest fantastiske sted. Øyene er faktisk de første som ble innskrevet på UNESCO-verdensarvliste.

Et luksusekspedisjonscruise med Silversea passer ypperlig for deg som leter etter annerledes opplevelser og minner som vil vare livet ut. Silversea Expedition-gjester får besøke selv de mest avsidesliggende stedene sammen med ekspedisjonsteamet for å gi innsikt og forståelse til hvert uforglemmelig cruiseeventyr.

Cruise og flybilletter i en pakke

Verneverdig natur

Rikt dyreliv

Butlerservice

Alle måltider er inkludert

Høydepunkter

Inkludert på ditt Silversea ekspedisjons-cruise

 • Privat transfer til/fra Gardermoen (innenfor 80 km radius)
 • Alle flyreiser (fra Oslo) i økonomiklasse og alle transfers
 • 2 hotellovernattinger før cruiset
 • Butlerservice i alle suitekategorier, samt room service
 • Ubegrenset Wi-Fi
 • Alle måltider, og all drikke, inkludert champagne
 • Tips til personalet
 • Godt utvalg av aktiviteter og utflukter
 • Entusiastiske og dedikerte eksperter til din disposisjon

Unikt landskap, flora og fauna venter på deg. Silverseas flåte av mindre skip kan ta deg med til steder større skip ikke kan. Nyt den eksklusive stemningen og muligheten til å oppleve noe helt spesielt.

Den fantastiske reiseruten

Turen starter i San Cristóbal. Kanskje står du i Charles Darwins fotspor før skipet seiler til Kicker Rock (kjent som ‘den sovende løven’). Dag 2 ankommer vi Isla Bartolome med 3 utfluktsmuligheter: opplev naturen i båt, til fots eller med snorkel. Senere på dagen ankommer vi Buccaneer Cove - hvor det er mulighet for kajakk eller RIB-tur. På dag 3 velger du om du vil tilbringe tid over eller under vann ved Punta Vicente Roca, og etter lunsj kan du bli med på vandring i Punta Espinoza. Den fjerde dagen tilbringes i Tagus Cove, hvor du kan padle, snorkle, vandre eller bli med på RIB-en. Zodiacen er også klar for ekskursjon ved Elizabeth Bay. Ny dag, og nå står Post Office Bay og flere, varierte, aktiviteter for tur.

Femte dagen ankommer vi Champion Islet, som er perfekt for en snorkletur. Utpå dagen forflytter vi oss til Punta Cormorant hvor vi vandrer blant spesielle trær og kommer til en idyllisk sukkerhvit strand. På Santa Cruz Highlands, med opptil 864 meter over vannet, vil vi se stor variasjon på vår vandring fra strand til høydene. Senere ankrer Silver Origin i Fausto Llerena Breeding Center, Puerto Ayora hvor det blir mulighet for aktiviteter og vandring. Dag 7 følger tre stopp med påfølgende utflukter på Cerro Dragon, Isla Guy Fawkes og Bahía Borrero. Du kan vandre, snorkle dypt eller i overflaten, eller velge en annen aktivitet.

Dagen etter våkner du i San Cristóbal igjen, med hodet fullt av gode minner. Utflukts- og aktivitetstilbudet tilpasses etter forhold, så dette er et eksempel på hva du kan bli en del av. Du kan uansett være sikker på at du får nok å velge i.

Opplev verneverdig natur i et unikt skip

Nesten 1000 km fra fastlands Ecuador i Stillehavet finner vi de 19 øyene som utgjør Galápagos. Omringet av tre havstrømmer, og med sin vulkanske aktivitet, har øyene et uvanlig og forbløffende dyre- og planteliv.

Silver Origin har kun plass til 100 gjester, og er designet spesielt med tanke på det biologiske mangfoldet på Galápagosøyene. Som med alle Silverseas små luksusskip er også dette skipet utformet for deg som gleder deg over spenningen ved oppdagelser, mens du samtidig nyter dagene i overdådige omgivelser. Her får du romslige suiter, horisontverandaer, butler service, sofistikert interiør, interaktivt 'Basecamp' (fellesområde) og et kjøkken inspirert av Ecuador.

Silversea vil sørge for at din tid på cruise - og Galápagos - blir uforglemmelig.

Oppdagelsesreise av de sjeldne

Selveste Charles Darwin ble i sin tid mektig inspirert av Galápagos, og siden har resten av verden latt seg forbause og imponere.

Se frem til et rikt utvalg av utflukter som tar deg tett på øyas dyreliv, inkludert mange endemiske arter. Silverseas team av entusiastiske og dedikerte eksperter vil veilede og tilrettelegge opplevelsene for deg. Hvis ønsket er et oppslukende reisemål, må svaret være Galápagos.

Her kan du snorkle med skilpadder, se rokker og iguaner, oppleve ville flamingoer, pingviner, pelikaner og skarv. Du kan vandre over lavafelt, oppdage saltvannslaguner, og lære øyenes historie.

Hvorfor velge ekspedisjonscruise med Silversea til Galapagos?

 • Det er vanlig å se Stillehavsskilpadder, men du kan også forvente hai, rokker, hvaler og delfiner
 • Bli med på vandring i makeløst landskap
 • Kicker Rock med sin fotogene silhuett
 • Her kan du snorkle tett på livet under vann
 • Store opplevelser i vill natur
 • Kombinerer det beste ved et vanlig cruise og en ekspedisjon
 • Unike reiseruter og usedvanlige utflukter til avsidesliggende områder.
 • Zodiac, fotturer, dykking og mer. Her er målet å komme enda nærmere naturen og lære av eksperter og spesialister underveis
 • Utflukter er i små grupper, med alt av nødvendig utstyr. Hver reise er ledsaget av et erfarent ekspedisjonsteam som leverer innsiktsfulle forelesninger om bord og er med på de spennende turene i land.
 • Se ekstraordinære dyr, lær om de lokale kulturene og delta på forelesninger fra naturforskere, biologer, ornitologer, historikere og fotografer. Nyt en grundig forståelse av historien, økologien og kulturen til stedene du besøker
 • De reisende kan oppleve destinasjonen i zodiacs/ fra vannflaten og bli med fotturer og kajakkpadling. Flere og flere ønsker mer aktive og mer autentiske opplevelser på destinasjonen. På Silversea kan de reisende dra ut i zodiacs hver dag, hvis ønskelig, kontra andre rederier som Hurtigruten, hvor det ikke er plass til alle reisende i zodiacs hver dag; rullerende ordning

Silver Origin - tankevekkende skipsfart

Silver Origin er skapt for oppdagelsesreiser i Galápagos, og her er det en tanke bak alt. Dette er det første skipet Silversea har bygget spesifikt for en destinasjon, og det er det mest miljøfokuserte skipet så langt.

Med siste generasjons teknologi innen dynamisk posisjoneringssystem, og et avansert fremdriftssystem, beskyttes havbunnen. De har også sørget for et rensesystem for ferskvann som reduserer bruken av plastflasker. Bærekraft tas på alvor slik at du kan nyte den nærmest uberørte naturen med god samvittighet.

Silversea er stolte av sitt tilbud og jobber for å gi deg den mest personlige opplevelsen på Galápagos.

Mer enn det lille ekstra

Destinasjon: om bord. ‘Luksusen du forventer, med servicen du fortjener’. Det lever teamet i Silver Origin etter. Her blir du alltid møtt med den samme overlegne service som Silversea er kjent for.

Design. Nedtonet italiensk luksus setter preg på et stilrent interiør, og med vinduer fra gulv til tak kommer du nærmere skjærgården og omgivelsene.

Matopplevelse. Silver Origin hedrer autentisk mat. Kortreist, lokalt og ferskt står på menyen. Du skal få smake det beste området har å by på av både mat og vin. Dersom du vil ta med deg smakene og ideene hjem, kan du delta på seminar og lære å lage gourmet. Noe ekstra som kan vekke minnene til live når du er hjemme igjen.

Velkommen om bord et skip for fremtiden!

BONUS: Vil du utvide reisen? Opplev Macchu Picchu!

Visste du at du kan kombinere cruisereisen din med et spennende utvalg på land?

Hva med:

 • 5 netter på Machu Picchu og Sacred Valley før cruiset?
 • 5 netter på Machu Picchu og Best of Barranco etter cruiset?

Ta kontakt så forteller vi mer, og tilpasser turen slik du ønsker den.

*Priser på forespørsel.