Cruise & fly Verdens merkeligste og mest fantastiske sted

Galápagos med Silversea

Silver Origin nærmer seg Kicker Rock ved solnedgang, Galapagosøyene.

Bli med til Galápagos - kanskje verdens merkeligste og mest fantastiske sted. Øyene er også de første som ble innskrevet på UNESCO-verdensarvliste.

Silversea er all-inclusive og tilbyr noen av de beste luksusfasiliteter og tjenester til sjøs.

Se priser lenger ned eller ta kontakt for tilbud! Andre datoer finnes også tilgjengelig.

Alt inkludert!

Opplev verneverdig natur i et unikt skip

Innholdsrik reiserute og utflukter

Galapagos – 7 netter

Silver Origin

15. jun 2024

Avreise 15. juni 2024

Suite

Skipene til Silversea Cruises tilbyr eksklusivt suiter. Fasilitetene inkluderer en king-size dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, et bad med dusj, et skap, en hårføner, et sminkebord, en minibar, en TV og romservice. Rengjøring to ganger om dagen.

Reiserute

 1. Dag 1Lør 15. jun

  San Cristobal

 2. Dag 1Lør 15. jun

  Kicker Rock

  Ankomst12:00
 3. Dag 2Søn 16. jun

  Isla Bartolome.

 4. Dag 2Søn 16. jun

  Buccaneer Cove

  Ankomst12:00
 5. Dag 3Man 17. jun

  Punta Vicente Roca

 6. Dag 3Man 17. jun

  Bolivar Canal Cruising

  Ankomst12:00
 7. Dag 3Man 17. jun

  Punta Espinoza

  Ankomst15:00
 8. Dag 4Tir 18. jun

  Tagus Cove

 9. Dag 4Tir 18. jun

  Elisabeth Bay

  Ankomst12:00
 10. Dag 5Ons 19. jun

  Bahia postkontor

 11. Dag 5Ons 19. jun

  Champion Islet

  Ankomst12:00
 12. Dag 5Ons 19. jun

  Cormorant Point

  Ankomst15:00
 13. Dag 6Tor 20. jun

  Santa Cruz Highlands

 14. Dag 6Tor 20. jun

  Fausto Llerena avlssenter

  Ankomst12:00
 15. Dag 7Fre 21. jun

  Dragon Hill

 16. Dag 7Fre 21. jun

  Isla Guy Fawkes

  Ankomst12:00
 17. Dag 7Fre 21. jun

  Bahia Bowditch

  Ankomst15:00
 18. Dag 8Lør 22. jun

  San Cristobal

Høydepunkter

Silver Origin

Sjøsatt

2 021

Gjester

102

Mannskap

90

Bredde

16m

Lengde

101m

Hastighet

14kn

Dekk

8

Størrelse

5 800bt

Dette er inkludert på ditt Silversea ekspedisjons-cruise

 • Privat transfer til/fra Gardermoen (innenfor 80 km radius)
 • Alle flyreiser (fra Oslo) i økonomiklasse og alle transfers
 • 2 hotellovernattinger før cruiset
 • Butlerservice i alle suitekategorier, samt room service
 • Ubegrenset Wi-Fi
 • Alle måltider, og all drikke, inkludert champagne
 • Tips til personalet
 • Godt utvalg av aktiviteter og utflukter
 • Entusiastiske og dedikerte eksperter til din disposisjon

Nesten 1000 km fra fastlands Ecuador i Stillehavet finner vi de 19 øyene som utgjør Galápagos. Omringet av tre havstrømmer, og med sin vulkanske aktivitet, har øyene et uvanlig og forbløffende dyre- og planteliv.

Silver Origin har kun plass til 100 gjester, og er designet spesielt med tanke på det biologiske mangfoldet på Galápagosøyene. Som med alle Silverseas små luksusskip er også dette skipet utformet for deg som gleder deg over spenningen ved oppdagelser, mens du samtidig nyter dagene i overdådige omgivelser. Her får du romslige suiter, horisontverandaer, butler service, sofistikert interiør, interaktivt 'Basecamp' (fellesområde) og et kjøkken inspirert av Ecuador.

Silversea vil sørge for at din tid på cruise - og Galápagos - blir uforglemmelig.

Oppdagelsesreise av de sjeldne

Selveste Charles Darwin ble i sin tid mektig inspirert av Galápagos, og siden har resten av verden latt seg forbause og imponere.

Se frem til et rikt utvalg av utflukter som tar deg tett på øyas dyreliv, inkludert mange endemiske arter. Silverseas team av entusiastiske og dedikerte eksperter vil veilede og tilrettelegge opplevelsene for deg. Hvis ønsket er et oppslukende reisemål, må svaret være Galápagos.

Her kan du snorkle med skilpadder, se rokker og iguaner, oppleve ville flamingoer, pingviner, pelikaner og skarv. Du kan vandre over lavafelt, oppdage saltvannslaguner, og lære øyenes historie.

Den fantastiske reiseruten

Turen starter i San Cristóbal. Kanskje står du i Charles Darwins fotspor før skipet seiler til Kicker Rock (kjent som ‘den sovende løven’). Dag 2 ankommer vi Isla Bartolome med 3 utfluktsmuligheter: opplev naturen i båt, til fots eller med snorkel. Senere på dagen ankommer vi Buccaneer Cove - hvor det er mulighet for kajakk eller RIB-tur. På dag 3 velger du om du vil tilbringe tid over eller under vann ved Punta Vicente Roca, og etter lunsj kan du bli med på vandring i Punta Espinoza. Den fjerde dagen tilbringes i Tagus Cove, hvor du kan padle, snorkle, vandre eller bli med på RIB-en. Zodiacen er også klar for ekskursjon ved Elizabeth Bay. Ny dag, og nå står Post Office Bay og flere, varierte, aktiviteter for tur.

Femte dagen ankommer vi Champion Islet, som er perfekt for en snorkletur. Utpå dagen forflytter vi oss til Punta Cormorant hvor vi vandrer blant spesielle trær og kommer til en idyllisk sukkerhvit strand. På Santa Cruz Highlands, med opptil 864 meter over vannet, vil vi se stor variasjon på vår vandring fra strand til høydene. Senere ankrer Silver Origin i Fausto Llerena Breeding Center, Puerto Ayora hvor det blir mulighet for aktiviteter og vandring. Dag 7 følger tre stopp med påfølgende utflukter på Cerro Dragon, Isla Guy Fawkes og Bahía Borrero. Du kan vandre, snorkle dypt eller i overflaten, eller velge en annen aktivitet.

Dagen etter våkner du i San Cristóbal igjen, med hodet fullt av gode minner.Utflukts- og aktivitetstilbudet tilpasses etter forhold, så dette er et eksempel på hva du kan bli en del av. Du kan uansett være sikker på at du får nok å velge i.

Silver Origin - tankevekkende skipsfart

Silver Origin er skapt for oppdagelsesreiser i Galápagos, og her er det en tanke bak alt. Dette er det første skipet Silversea har bygget spesifikt for en destinasjon, og det er det mest miljøfokuserte skipet så langt.

Med siste generasjons teknologi innen dynamisk posisjoneringssystem, og et avansert fremdriftssystem, beskyttes havbunnen. De har også sørget for et rensesystem for ferskvann som reduserer bruken av plastflasker. Bærekraft tas på alvor slik at du kan nyte den nærmest uberørte naturen med god samvittighet. Silversea er stolte av sitt tilbud og jobber for å gi deg den mest personlige opplevelsen på Galápagos.

Mer enn det lille ekstra

Destinasjon: om bord. ‘Luksusen du forventer, med servicen du fortjener’. Det lever teamet i Silver Origin etter. Her blir du alltid møtt med den samme overlegne service som Silversea er kjent for.

Design. Nedtonet italiensk luksus setter preg på et stilrent interiør, og med vinduer fra gulv til tak kommer du nærmere skjærgården og omgivelsene.

Matopplevelse. Silver Origin hedrer autentisk mat. Kortreist, lokalt og ferskt står på menyen. Du skal få smake det beste området har å by på av både mat og vin. Dersom du vil ta med deg smakene og ideene hjem, kan du delta på seminar og lære å lage gourmet. Noe ekstra som kan vekke minnene til live når du er hjemme igjen.

BONUS: Vil du utvide reisen? Opplev Machu Picchu!

Visste du at du kan kombinere cruisereisen din med et spennende utvalg på land?

• Hva med *5 netter på Machu Picchu og Sacred Valley før cruiset?

• Eller *5 netter på Machu Picchu og Best of Barranco etter cruiset?

Ta kontakt så forteller vi mer, og tilpasser turen slik du ønsker den.

*Priser på forespørsel.