MSC Cruises

På et cruise med MSC er det alltid mye spennende å finne på! Om du skal på cruise med barn, er dette et godt valg.

  • Familievennlig og prisgunstig
  • Moderne flåte, italiensk design
  • Mange fasiliteter om bord

For alle som setter pris på The Mediterranean way of life, er MSC Cruises rederiet å bli kjent med.

Er du glad i italiensk mat, gresk kultur og spansk livsglede? Kanskje livet på Malta eller olivenlundene i det sydlige Tyrkia appellerer til deg? MSC Cruises er det rederiet som kan gi deg flest av disse opplevelsene på ett eneste cruise i Middelhavet.

Heldagsstopp i hver havn og nye havner hver dag betyr at du virkelig kan få dykket dypt inn i historien, folkene og kulturene som omkranser dette fascinerende og overraskende varierte havet. Fra Herkules' søyler til Bosporos og fra Kairo til Marseille.

Hvor vil du reise?

MSC Cruises er mer enn bare rundturer i Middelhavet

Hovedfokuset til MSC Cruises har i alle år vært cruise i Middelhavet, og dette er der de virkelig skinner. Her kan de tilby det meste med store skip og lokalkunnskap til fingerspissene. Men i tillegg til dette, har MSC i det siste begynt å tilby verdenscruise på rundt fire måneders lengde i skip som MSC Poesia. Dette er et minne for livet i et fartøy som er fylt til randen med underholdning.

Kom som du er barn som voksen!

Kleskoder på MSC Cruises sine skip? Ja, hvis du vil

MSC satser stort på familier og er et veldig barnevennlig rederi. Det finnes gratis underholdningstilbud og aktiviteter for barn fra 3 år. MSC Cruises retter seg mot alle typer gjester, og det er sånn sett lite fokus på slipstvang, ballkjoler og smoking. Selv om stemningen er avslappet og uformell, er rederiet likevel italiensk, og både besetningen og stemningen om bord reflekterer denne kulturen.

MSC Yacht Club

Et «skip i skipet», og stedet for den som søker noe ekstra

MSC Cruises skjønner at ikke alle cruisegjester er like, at noen ønsker å la seg ta med på spennende aktiviteter fra morgen til kveld, mens andre ønsker et sted å trekke seg tilbake. Ved å velge MCS Yacht Club får du og reisefølget ditt adgang til et eget område om bord i flere av rederiets skip. Her kan du nyte god mat i en restaurant, nippe til cocktails i en egen bar for medlemmer og til og med ha et privat område på dekk som er langt roligere enn andre deler av skipet.

Underholdningstilbudet er enormt og det skjer noe døgnet rundt. Her kan du bli med på både zipline, basketball, bowling, svømming, dansing, minigolf, tennis, videoquiz, fotball, karaoke, treningstimer og sailaway party.

Skip