MSC Cruises

The Mediterranean way of life


MSC Cruises er verdens største privateide cruiserederi og det fjerde største i verden med 1,2 millioner passasjerer per år.

Rederiet har vokst i rekordfart siden oppstarten i 1988 og har i dag en av cruiseverdenens yngste flåter. Alle skipene er sjøsatt i årene mellom 2001 og 2013, og om bord føles alt nytt og moderne. Hos MSC Cruises er alle barn, i alle aldre, er velkomne om bord.

Rederiet kjøpte i 2016 sin egen øy i Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve er et eksklusivt marinereservat i Karibia hvor det både finnes restauranter, barer og et amfiteater med plass til 2.000 mennesker. Destinasjonen vil tas i bruk på MSC Seasides seilinger fra oktober 2018. 
Les mer i pressemeldingen her.
  • Antall skip: 19 (inkl. MSC Seashore og MSC Virtuosa)
  • Destinasjoner: Nord-Europa, Karibia, Sør-Amerika, Sør-Afrika og Middelhavet


  

Mer om rederiet

Når skipene seiler i Middelhavet legger de til i nye havner hver dag. På tross av dette er det mange aktiviteter ombord også på dagtid. Underholdningen på kveldstid er internasjonal og variert med show og levende musikk.
 

Barnevennlig, uformelt og livlig atmosfære

MSC Cruises satser stort på familier og er et veldig barnevennlig rederi. Her er alle barn, i alle aldre, velkomne om bord. Det finnes underholdningstilbud og aktiviteter for barn fra 3 år. Underholdningen er gratis og organiseres i ulike alderskategorier. Med faste lave priser for barn opptil 18 år er dette et prisgunstig alternativ for barnefamilier.

Rederiet er italiensk, og mat og service bærer preg av dette. Det serveres retter både fra det italienske og internasjonale kjøkken. Stemningen er avslappet og uformell, og også klesstilen er mer avslappet enn hos mange andre rederier. Det er likevel formelle aftener om bord hvor det anbefales mørk dress og aftenkjole.

Rederiet henvender seg til mange nasjonaliteter og det snakkes hele fem språk om bord; engelsk, italiensk, fransk, tysk og spansk. De fleste passasjerene er sydeuropeiske, men det finnes også mange andre europeere og et økende antall skandinaver om bord.

MSC Cruises anbefales for par i alle aldre, de som reiser alene og barnefamilier som ønsker en livlig og uformell atmosfære med høyt aktivitetsnivå og som setter pris på søreuropeisk atmosfære.


Nyhet! Verdenscruise

I 2019 arrangerte MSC Cruises sitt første verdenscruise, en seiling på 119 dager med MSC Magnifica 5. januar 2019. 
 

MSC Yacht Club - for deg som søker det lille ekstra

Om bord på MSC MeravigliaMSC Divina, MSC Fantasia og MSC Splendida finnes en egen avdeling med suiter kalt MSC Yacht Club. Denne avdelingen er nærmest et ”skip i skipet” og passer perfekt for gjester som søker det lille ekstra. Her finnes en egen bar, egen restaurant og eget soldekk og basseng eksklusivt for MSC Yacht Club-gjestene. Gjester som bor her har dessuten all drikke inkludert i prisen (gjelder egne barer og restauranter tilhørende MSC Yacht Club) samt fra minibaren i alle suiter. Suitene har butlerservice. Se informasjonsbrosjyre om MSC Yacht Club her.
Les mer

E-katalog for 2017-2018

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive