Cunard

Tradisjonsrikt rederi med klassiske atlanterhavskryssinger.

Cunard med sine 180 år, er et av verdens eldste og mest kjente rederi

Alle de engelske tradisjonene du tenker på, som afternoon tea, cucumber sandwiches, ballroom dancing, fish & chips, drinker i solnedgangen og mer, finner du om bord på Cunards tre skip.

Cunard består av tre skip: Flaggskipet RMS Queen Mary 2, Queen Elizabeth og Queen Victoria.

Queen Mary 2 er verdens eneste ocean liner, bygget for havskryssninger og verdenscruise.

Verdenskjente reiseruter

Bokstavelig talt ruter som dekker hele kloden

Cunard er i hovedsak kjent for transatlantiske seilinger med Queen Mary 2 og for de meget populære verdenscruisene som går fra Southampton i januar hvert år. Her kan du oppleve en hel jordomseiling eller bli med på spennende og eksotiske regionale seilinger. Du kan for eksempel se hele den amerikanske østkysten mens du reiser i stil med Queen Victoria.

Se alle våre tilbud nederst på siden!

Tradisjon og innovasjon

Verdens mest berømte rederi

Med røtter 180 år tilbake i tid, er Cunard sannsynligvis verdens mest berømte rederi. Det hele startet i 1840 da Sir Samuel Cunard dro sjøveien over Atlanteren for å levere post.

Rederiet er i dag det siste som seiler i fast linjetrafikk mellom USA og Europa - på transatlantiske cruise med Queen Mary 2.

Cunard kombinerer tradisjon med innovasjon, og flåten er blant de yngste til sjøs. Skipene er moderne bygget, men klassisk og tidløst innredet. Her får du følelsen av å reise tilbake i tid til de gamle linjeskipenes storhetstid. Et cruise med Cunard er mer enn et cruise, det er en opplevelse og en reise i maritim historie.

Blogg

Ny blogg om Cunard!

Du trenger ikke bare drømme om å oppleve fortidens elegante cruise over Atlanterhavet, med damer i vakre aftenkjoler, bell boys i stramme uniformer, afternoon tea og fantastiske ballkvelder med storbandmusikk. De fins ennå!

Liker du å danse? Om bord i Cunard-skipene skal vi danse! Grasiøst over gulvet i en spektakulær ballsal. Og om du reiser uten mannlig partner, fortvil ikke: Cunard stiller med «gentlemen hosts»! Og dersom du ikke vil være for lenge borte i fra hunden eller katten din, så løser vi det og. Som det eneste rederiet i verden kan du faktisk ta med din firbente venn til sjøs.

LES VÅR NYE BLOGG HER

Ta med livsledsageren

Komfort, stil og tradisjon i britisk ånd

Selv om de tre dronningene er preget av høy standard og gjennomgående service, er samtidig atmosfæren om bord relativt uformell og tilbakelent.

Passasjerenes snittalder er noe høyere enn hos visse andre rederier, men det finnes flotte opplevelser for både unge reisende og barn – barnefamilier trives godt om bord.  Et cruise med Cunard passer par og enslige i alle aldre som setter pris på kvalitet, komfort, høyt servicenivå samt stil og tradisjon i britisk ånd.

Kleskodene om bord på Cunards skip er uformell

Elegante og avslappede kvelder

På dagtid er det fritt frem å ha på seg det ens egen komfort tilsier, men om kveldene kler man om til pent antrekk. Noen kvelder går under navnet «Formal Attire Evenings», da kreves mer formell bekledning med smoking for herrene og pene kjoler for damene. Kontakt oss for mer informasjon.

TRANSATLANTISK KRYSSING

Drømmecruise med Queen Mary 2

4. - 11. september 2020

Den mest elegante måten å reise fra Europa til USA

Alle transatlantiske kryssinger i 2020

Skip tilhørende Cunard

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk