Seabourn

Luksuriøse cruise, men likevel avslappet elegant. Atmosfæren er intim og det er lett å finne nye bekjentskaper.

  • Luksuscruise
  • Måltider og service i toppklasse
  • Små skip med kun 200-400 gjester

Helt siden starten i 1988 har Seabourn vært "... quite simply in a class by itself".

Rederiets visjon har alltid omfattet luksuriøse skip, med nesten like mange i besetningen som gjester, alle lugarer lagt opp som suiter og alt inkludert av mat og drikke. Størrelsen på skipene gjør at det kan legge til der andre ikke kommer frem.

Destinasjonene Seabourn legger sine cruise til er gjerne mer avsidesliggende havner, der andre, større cruiseskip ikke kommer til. Seilasene kan mange ganger føles som å være om bord i en privat yacht, der de andre gjestene er nære venner. Seabourn velger heller ikke å se på passasjerene som gjester, men snarere medlemmer av et eksklusivt reisefølge.

NYHET!

Spennende små havner

Størrelsen tillater skipene å gå inn i langt mindre havner enn på andre cruise.

Det er en kjensgjerning at mange cruiseskip rett og slett er så store at de ikke kommer inn til de flotteste naturlige havnene rundt om i verden. Mens mastodontene må ligge til anker ute i en bukt, kan de mindre Seabourn-skipene komme tett på vakre, gamle byer i Middelhavet. Eller de kan ligge innunder berghyller i bortgjemte fjorder på New Zealand. Og du kan sitte på den private balkongen din og nyte synet i fred og ro.

Kleskoder om bord

Mange liker å kle seg opp til middag. Hos Seabourn avholdes det også kvelder i smoking.

På dagtid tilbys det mange forskjellige aktiviteter om bord i Seabourns skip som fordrer lette og ledige antrekk – matlagingskurs, foredrag og film, for å nevne noen. Når kvelden kommer sigende er det annen underholdning som står for tur, som den gode samtalen over fantastiske drinker i Observation Lounge, en runde Baccarat i kasinoet eller en cabaret i Grand Salon – et samlingspunkt som finnes i alle skipene.

Alt inkludert

Hos Seabourn vet de å sette pris på deg – og de vet hva du setter pris på.

Om bord på Seabourns skip betaler du aldri i restaurantene eller barene. Alt er inkludert i billettprisen, til og med tips. I suiten din er baren supplert med dine favorittvarer, både snacks og drikke – med og uten alkohol. Butikkene om bord er blant de få stedene du trenger å ha med deg betalingsmidler, og de kan lokke med lekre designprodukter, parfyme og klær, i tillegg til det du måtte ha behov for til sjøs.

Skip