SeabournSeabourn var pionerer med sine små skip i den ultraluksuriøse delen av cruiseindustrien. Seabourn er et prisvinnende rederi og har blant annet blitt kåret til "World's Best Small-Ship Cruise Line" flere år på rad.

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).


Seabourns flåte består av fem elegante skip som nesten minner mer om store privatyachter enn om tradisjonelle cruiseskip. De tre eldste skipene tar 450 gjester, mens nye Encore og Ovation har plass til henholdsvis 600 og 650 passasjerer. Skipenes mindre størrelse gjør at Seabourn kan tilby seilinger til mer eksotiske destinasjoner og legge til i mindre havner enn hva de større cruiseskipene kan.

  • Antall skip: 5 (inkl. Seabourn Ovation)
  • Destinasjoner: Middelhavet, Nord Europa, Sør-Amerika, Karibien, Australia og New Zealand, Arabia og India, Nord Amerika, Asia og verdenscruise

Et utvalg av Seabourns prestisjetunge priser:
World's Best Small-Ship Cruise Line
Travel + Leisure annual World’s Best Awards, 2015, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 & 2007
Best Small-Ship Cruise Line
Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards, 2013, 2012, 2011, 2010 & 2008
Gold List
Condé Nast Traveler for 19 consecutive years, 1994-2013
Best Luxury Cruise Line
2011Travel Weekly Readers Choice Awards Winner
       
 

 

Mer om rederiet

Et cruise med Seabourn er luksuriøst, men likevel avslappet elegant og diskret. Atmosfæren er intim og det er lett å finne nye bekjentskaper. Noen kvelder iløpet av uken kler passasjerene seg i smoking. De øvrige kveldene råder en uformell klesstil, men de fleste velger likevel å kle seg pent til middag. På dagtid er stilen uformell.

Servicen på Seabourn skip blir omtalt som den beste av de beste! Det er over én ansatt per suite. Disse er håndplukket og spesialtrenet for å levere Seabourn's signatur om kvalitet og personlig service. Om bord er ethvert ønske innfridd raskt og møtt med et smil: Enten det er et varmt teppe og en kopp deilig gourmetkakao i hånden mens skipet seiler gjennom de norske fjorder, eller en avslappende nakkemassasje ved bassenget - om bord Seabourn vil du føle at du er medlem av en meget eksklusiv klubb!

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).

Inkludert i cruiseprisen er gourmetmåltider, vin, drinker, underholdning og tips til det ytterst profesjonelle personalet. Alle lugarene om bord er suiter med havutsikt eller balkong. De er romslige og utrustet med sitteområder med sofa og/eller spisebord, flat skjerm-tv’er, underholdningssystemer, minibar og bad med dusj og badekar.

Seabourn er kjent for sitt førsteklasses kjøkken. Du velger selv hvor, når og med hvem du vil innta måltidene med. Og på tross av skipenes størrelse finnes det flere spisealternativer med ulik atmosfære og ulik meny. På skipene finnes også treningssenter, spa, basseng og en marina bak på skipet som brukes til bading og vannsport. På kveldstid finnes pianobar, dans, kasino og underholdning.

Seabourn tilhører Carnival Corporation. Les "Carnival Sustainability Report 2016" her.

Seabourn anbefales for erfarne og kresne cruisegjestet som stiller høye krav til mat, komfort og personlig service. Barn er velkomne om bord, selv om dette først og fremst er cruise for de voksne.
Les mer

E-katalog for 2018-2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive