Royal Caribbean

Sjøsett drømmen

Royal Caribbean eies av det nest største cruiserederiet i verden - Royal Caribbean Cruises Ltd - et konsortium som også eier Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises.

Royal Caribbean er kjent for sitt store og varierte aktivitetstilbud, og skipene har et av de beste barne- og ungdomstilbudene til sjøs. Skipene er blant de største og mest innovative i verden, og rederiet har sprengt mange grenser når det gjelder hva som tradisjonelt tilbys på et cruiseskip. Om bord de nyeste skipene finnes blant annet skøytebaner, vindtunneler, klatrevegger, surfesimulatorer, barer som beveger seg mellom flere dekk, og ikke minst; en kopi av Central Park med ekte trær og planter.
 
  • Antall skip: 26
  • Destinasjoner: Middelhavet, Nord-Europa, De forente arabiske emirater,  Karibia, Bermuda, Australia & New Zealand, Asia, Sør-Amerika, Alaska, Canada & New England.

Reisebrev fra Harmony of the Seas

Reisebrev fra Explorer of the Seas

Reisebrev fra Vision of the Seas

Rederiet lanserer nye drikkepakke f.o.m. 06.09.16 - les om Royal Caribbeans drikkepakker her.


 

 

Mer om rederiet

Rederiet ble grunnlagt i 1968 av de tre norske shippingselskapene Anders Wilhelmsen & Co, I.M. Skauge & Co og Gotaas Larsen. Skipene seiler ikke lenger under norsk flagg, men mange av kapteinene og offiserene på skipene er norske.

Med 26 skip fylt med et bredt spekter av fasiliteter for både store og små, er Royal Caribbean et rederi som passer for alle - uansett alder.

Aktivitetsnivået er høyt og det skjer noe døgnet rundt. Royal Caribbean International har sannsynligvis det beste aktivitetstilbudet for barn. De tilbyr barneklubber for alle aldre med varierte aktiviteter som passer til hver aldersgruppe, fra 6 mnd til 18 år. De har program fra morgen til kveld og det er inkludert i prisen. Rederiet tilbyr også barnemenyer i restaurantene, gratis is, barnevakt på lugaren om kvelden (mot avgift) og store områder bare for barna. Rederiet har også et samarbeid med Dreamworks Animation. Stjerner og helter fra blant annet Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda og Dragetemmeren skal by på eksklusiv underholdning for store og små gjester om bord, uten at det koster noe ekstra. Dreamworks helter finner du om bord på Allure of the Seas, Oasis of the Seas, Freedom of the Seas og Liberty of the Seas.

Underholdningstilbudet er variert både på dagen og om kvelden. Hver kveld er det show i for eksempel Broadway-stil eller musikaler i skipenes teater, i barer og salonger er det levende musikk og nattklubbene holder åpent ut i de sene timer.

Atmosfæren om bord er uformell. De fleste passasjerene fortrekker en avslappet klesstil, også på kveldstid. To kvelder i uken er det formelle kvelder i hovedrestauranten, og da anbefales cocktail- eller aftenkjole for damene, og smoking eller dress med slips for mennene. Kleskodene er kun en anbefaling og det finnes alltid uformelle spisealternativer om bord. Rederiet har beholdt de tradisjonelle faste bordsettingene til middagen, men tilbyr også et mer fleksibelt alternativ som heter My Time Dining hvor man spiser når man vil. Det finnes flere restauranter å velge mellom på alle skip.

Royal Caribbeans anbefales for personer i alle aldre som setter pris på et høyt aktivitetsnivå, stort utvalg av fasiliteter og underholdning, og som samtidig stiller krav til komfort og service. Royal Caribbean er det perfekte valg for aktive par i alle aldre som er unge i sinn og foretrekker en mindre formell atmosfære, samt familier med barn og storfamilier der flere generasjoner reiser sammen.

De fleste passasjerene hos Royal Caribbean er amerikanere, men veldig mange land er representert på passasjerlistene og rederiet er veldig populært blant skandinaver.

Våren 2018 sjøsatte Royal Caribbean verdens hittil største cruiseskip: Symphony of the Seas.
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive