Royal Caribbean

Fantastisk tilbud for cruise med barn og ungdom – cruise som reisende i alle aldre har glede av.

  • Perfekt for par og vennepar
  • Familievennlig og prisgunstig cruise, godt egnet for generasjonsferier
  • Enormt aktivitetstilbud om bord
  • Innovative skip

Med 26 skip fylt til randen med fasiliteter for både store og små, er Royal Caribbean et rederi for de aller fleste.

Royal Caribbeans skip er blant de største og mest innovative i verden, og rederiet har sprengt mange grenser når det gjelder hva som tradisjonelt tilbys på et cruiseskip. Om bord de nyeste skipene finnes blant annet skøytebaner, vindtunneler, klatrevegger, surfesimulatorer, barer som beveger seg mellom flere dekk, og ikke minst: en kopi av Central Park med ekte trær og planter.

Rederiet ble grunnlagt i 1968 av de tre norske shippingselskapene Anders Wilhelmsen & Co, I.M. Skauge & Co og Gotaas Larsen. Skipene seiler ikke lenger under norsk flagg, men mange av kapteinene og offiserene på skipene er norske.

SUPERTILBUD - KUN CRUISE

Karibien med Oasis of the Seas til fantastisk pris!

Vil du glede familien litt ekstra til jul? Da har vi årets beste pris på lugarer om bord på den flytende fornøyelsesparken Oasis of the Seas!
Avreise: 19. februar 2023 | 8 dager | Fra kr 8 783,-

Les mer og bestill her

EVENTYR FOR LIVET

Verdens lengste verdenscruise

10. desember 2023 - 10. september 2024 / Skip: Serenade of the Seas ⭐ 274 netter ⭐ 7 kontinenter ⭐ 65 land ⭐ Over 150 destinasjoner ⭐ 11 av verdens underverker

Les mer her

Skipene som aldri sover

Et enormt underholdningstilbud – døgnet rundt!

Royal Caribbean anbefales for personer i alle aldre som setter pris på et høyt aktivitetsnivå, stort utvalg av fasiliteter og underholdning, og som samtidig stiller krav til komfort og service. Royal Caribbean er det perfekte valg for aktive par i alle aldre som er unge til sinns og foretrekker en mindre formell atmosfære, samt familier med barn og storfamilier der flere generasjoner reiser sammen. Aktivitetsnivået er høyt og det skjer noe døgnet rundt. Underholdningstilbudet er variert, med blant annet show i Broadway-stil eller musikaler i skipenes teatre, i tillegg til nattklubber som holder åpent ut i de små timer.

Kleskoder og bordsetninger

En uformell atmosfære med alternativer for alle.

Atmosfæren om bord Royal Caribbeans skip er uformell, og de fleste gjestene foretrekker en relativt avslappet klesstil, også på kveldstid. To kvelder i uken er det formelle kvelder i hovedrestauranten, og da anbefales cocktail- eller aftenkjole for damene, og smoking eller dress med slips for mennene. Kleskodene er dog kun en anbefaling, og det finnes alltid uformelle spisealternativer om bord. Rederiet har beholdt de tradisjonelle faste bordsetningene til middag, men tilbyr også et mer fleksibelt alternativ som heter My Time Dining som innebærer at man spiser når man vil.

Gratis barneklubber (6 mnd – 18 år)

Kanskje det beste barnetilbudet til havs!

Royal Caribbean International har sannsynligvis det beste aktivitetstilbudet for barn. Det tilbys barneklubber for alle aldre med varierte aktiviteter som passer til hver aldersgruppe, fra 6 mnd til 18 år. Her er det program fra morgen til kveld, og det er inkludert i prisen! Rederiet tilbyr også barnemenyer i restaurantene, gratis is, barnevakt på lugaren om kvelden (mot avgift) og store områder bare for barna. Rederiet har også et samarbeid med Dreamworks Animation og byr på eksklusiv underholdning for store og små gjester om bord, uten at det koster noe ekstra.

Skip