Transatlantisk cruise fra New York til Roma

Velkommen til en uforglemmelig transatlantisk cruiseopplevelse om bord på Norwegian Escape! Dette spennende eventyret tar deg fra New York til Roma og gir deg muligheten til å utforske en rekke fantastiske havner på veien over Atlanterhavet.

Ditt cruise begynner i den pulserende byen New York, hvor du går om bord på premiumskipet Norwegian Escape. Her venter 12 fantastiske restauranter som gir deg muligheten til å nyte kulinariske opplevelser, uansett om du foretrekker gourmetmåltider eller avslappet spising, er det noe for enhver smak. Det handler om frihet til sjøs og du kan spise når du vil.

Under cruiset vil du ha sjansen til å se en spektakulær suksessmusikal, noe som garantert vil holde deg underholdt og det er bare en smakebit på det varierte underholdningstilbudet om bord.

Havnebesøkene på denne reisen er også eksepsjonelle. Du besøker Royal Naval Dockyard i Bermuda, og deretter fortsetter reisen til Ponta Delgada på Azorene. Etter det går turen til Cadiz, hvor du kan utforske Sevilla, så venter Malaga, en by med rik kultur og historie.

Neste stopp er Ibiza, kjent for sine strender og natteliv. Deretter går reisen videre til Barcelona, en by fylt med arkitektoniske mesterverk og deilige tapas.

Cannes gir deg muligheten til å oppleve den glamorøse atmosfæren på den franske rivieraen, før du drar til Livorno, hvor du f.eks. kan besøke Firenze eller Pisa og oppleve kunst og kultur i verdensklasse.

Dette cruise med Norwegian Escape gir deg enestående frihet til å tilpasse ferien din med et bredt utvalg av aktiviteter, underholdning og restauranter. Du vil skape minner for livet mens du utforsker spennende destinasjoner og nyter luksusen om bord på dette fantastiske skipet. Gled deg til en transatlantisk opplevelse som kombinerer avslapning, eventyr og kulinariske herligheter!

Høydepunkter

Norwegian Escape

Sjøsatt

2 015

Gjester

4 266

Mannskap

1 733

Bredde

55m

Lengde

326m

Hastighet

22kn

Dekk

20

Størrelse

164 998bt