SeaDream Yacht Club

Prøv et cruise på yacht! Eksklusive yachter med få gjester om bord og topp service.

  • Luksuscruise med yacht-følelse
  • Fantastisk mat
  • Kun 112 gjester og 95 ansatte

Det er lett å skjønne hvorfor SeaDream Yacht Club seiler under mottoet It’s yachting, not cruising.

Rederiet er norsk, privateid og fokuserer på å gi aktive, reisevante gjester opplevelser som svarer til forventningene de har om god mat, muligheter for adspredelse og personlig oppmerksomhet fra besetningen.

SeaDream besøker både kjente og ukjente havnebyer hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten, slik at gjester også kan nyte nattelivet i noen av verdens mest berømte byer.

Uformell eleganse

Frihet til å gjøre som du vil om bord.

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at gjestene føler at de er på sin egen private yacht. Rederiet fokuserer på frihet, som innebærer at man spiser når det passer og i selskap med hvem man vil – her er det ingen faste bordsettinger eller kleskoder. La smoking og slips bli hjemme, her er stilen uformell elegant hver kveld.

Delta i det du vil

Spontaniteten blir enkel når alt allerede er dekket.

Spontanitet innebærer å bli med kokken på innkjøp, kapteinen på dykketur, oppdage en destinasjon på sykkel eller kaste seg ut i vannaktiviteter fra marinaen bak på skipet. Her kan man være så aktiv man vil eller bare lene seg tilbake og slappe av - samtidig som man opplever det mange mener er den beste servicen til sjøs. SeaDreams All Inclusive-konsept lar deg nyte kaviar og champagne, utsøkte måltider og gode drinker.

Det gode liv

Ypperlig mat og drikke hører med – året rundt

Yachtene befinner seg i Middelhavet i sommersesongen, og reisende har hele 54 spennende havner å velge mellom. Om vinteren flytter begge skipene til Karibien og besøker både små og store øyer. På utvalgte seilinger i Middelhavet har rederiet også med anerkjente vinmakere om bord. Her inviteres du til vinsmaking, «winemakers dinner» og andre aktiviteter med vin i fokus. I Karibien arrangerer SeaDream sin berømte «Champagne & Caviar Splash» på stranden.

Bli med kokken i land når det skal handles inn lokale råvarer, dra på sightseeing med en av yachtens sykler eller nyt en rolig morgen med yoga på dekk. Her er alternativene mange!

Interessert i et cruise med SeaDream?

✉️ Kontakt Cathrine på tlf 67 43 02 00, eller send en e-post til [email protected]

Skip