SeaDream Yacht Club

It’s yachting, not cruising

Norske og privateide SeaDream Yacht Club består av to små yachter i luksussegmentet. Produktet er tilpasset aktive og reisevante mennesker som ønsker høy fleksibilitet, en avslappende, men likevel aktiv ferie med uformell luksus. Det er stort sett par som reiser og gjerne i aldersgruppen fra 40 år og oppover, men også yngre voksne. Skipene har plass til kun 112 gjester.

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).

SeaDream besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten slik at gjestene også kan nyte nattelivet i noen av verdens mest berømte havner.
  • Antall skip: 2
  • Destinasjoner: Middelhavet, Karibia, Mellom-Amerika og Asia
 


 

Mer om rederiet

De fleste passasjerene er amerikanere, men med et relativt stort innslag fra resten av verden. Produktet er tilpasset aktive og reisevante mennesker som ønsker høy fleksibilitet, en avslappende, men likevel aktiv ferie med uformell luksus. Det er stort sett par som reiser og gjerne i aldersgruppen fra 40 år og oppover, men også yngre voksne.

Det er ingen områder eller fasiliteter for barn om bord. Skipene anbefales derfor ikke for familier med små barn. Derimot er skipene perfekte for par, single reisende, vennegjenger og for feiring av bryllup eller jubileum!

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at passasjerene føler at de er på sin egen private yacht. SeaDream Yacht Clubs slagord; It’s yachting, not cruising, står for frihet, intimitet, spontanitet og høy kvalitet. Frihet innebærer at man spiser når det passer og i selskap med hvem man vil. Her finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. La smoking og slips bli hjemme, for kleskoden er uformell elegant hver kveld. Spontanitet innebærer å bli med kokken på innkjøp, kapteinen på dykketur, oppdage en destonason på sykkel eller kaste seg ut i vannaktiviteter fra marinaen bak på skipet.

Luksuscruise er i vekst - les intervjuet med daglig leder i Cruise.no her (Travel News 17.04.17).

Her kan man være så aktiv man vil eller bare seg lene tilbake og slappe av samtidig som man opplever det mange mener er den beste servicen til sjøs. SeaDream er All-Inclusive og her kan man nyte kaviar og champagne, utsøkte måltider og gode drinker.

SeaDream besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten slik at gjestene også kan nyte nattelivet i noen av verdens mest berømte havner.

Begge yachtene befinner seg i Middelhavet i sommersesongen (fra mai til oktober) hvor reisende har hele 54 havner å velge mellom. Med SeaDream kan du oppleve Malaga i vest til Istanbul i øst. På utvalgte seilinger i Middelhavet har rederiet også egne vinseilinger med anerkjente vinmakere om bord. Her inviteres du til vinsmaking, "winemakers dinner" og andre aktiviteter.

I vintersesongen, fra november til april, flyttes yachtene til Karibia. SeaDream I starter sine seilinger på enten Barbados eller St. Maarten. Søsterskipet; SeaDream II, benytter St. Thomas og San Juan som avgangshavner. SeaDreams ruter i Karibia er en kombinasjon av små idylliske paradisøyer samt besøk på de litt mer befolkede øyene. På populære og fasjonable St. Barts ligger skipene gjerne over natten, slik at man kan oppleve Gustavia både på dag- og kveldstid. I løpet av uken sørges det også for at gjestene får med seg SeaDreams berømte "Champagne and Caviar Splash" på stranden.

SeaDream har vunnet flere prestisjetunge priser, deriblant som "The Best Small Luxury Cruise Ship of 2015" av Forbes Lifestyle Magazine.
Les mer

E-katalog for 2017-18

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive