Azamara

Med alle verdenshavene som boltreplass er du garantert en topp opplevelse på cruise med Azamara.

  • Premiumcruise
  • Lengre stopp i havnene
  • Drikkepakke inkludert i prisen

Med mottoet You'll love where we take you, er Azamara en stødig favoritt som alltid leverer.

Azamara mønstrer på med tre flotte skip, der passasjerene alltid er i fokus, sammen med gode mat- og drikketilbud. Rederiet er aktivt over hele kloden, så enten du vil se Antarktis eller Japan, kan du finne et cruise som passer deg.

Skipene er ikke overlesset med tilbud, men holder snarere fokus på spennende aktiviteter i land. Dermed kan du få mer tid til deg selv og reisefølget om bord. Maten er fortreffelig, og besetningen er eksperter på å sette sammen spennende pakker med vin i forskjellige prisklasser for sine gjester.

Alt du trenger om bord

Enten du er sulten, har klart å få en flekk på favorittblusen eller vil se et herlig show.

Skipene til Azamara er som skapt for deg som liker å bli bedre kjent med omgivelsene og medpassasjerene. Størrelsen på de tre skipene til tross: her finner du alle fasiliteter du trenger, fra klesvaskeri til cabaret. Siden Azamara tilbyr seilinger over nesten hele verden, er det viktig å kunne tilby alt som trengs enten man er i Middelhavet eller på reise rundt Japan. Dette har de perfeksjonert om bord på Pursuit, Journey og Quest, slik at du alltid har tilgang til det du trenger på cruise med partneren.

Kle deg for anledningen

Slik passer du inn ved kapteinens bord og i snackbaren.

Azamaras skip er alle rangert med fire stjerner, men det betyr ikke at du ikke finner en uformell og ledig stemning om bord når du ønsker det. Selvfølgelig er det deilig å kle seg opp til en bedre middag, og dette setter en typisk gjest hos Azamara Club Cruises pris på. Allikevel er det ingen steder om bord som har strenge kleskoder, så her gjelder det bare å finne noe i skapet som passer deg. Er du med på cruise i antarktiske farvann, lønner det seg sikkert å pakke en lue!

Nyt usikten og stillheten

Skip som er tilrettelagt for ekte avkobling.

Interiørene på Azamaras skip er skapt med fokus på best mulig plassutnyttelse for den enkelte passasjer. Det betyr romslige lugarer og mindre fokus på shopping og diskoteker. Det er satt fokus på smakfull innredning, slik at du som passasjer nesten får følelsen av å være på et lite, avsidesliggende hotell på landsbygda i Frankrike eller Skottland. Azamara er også kjent for sitt gode utvalg av premium-drikkevarer og en besetning som virkelig kan sakene sine.

Skip