MSC Meraviglia

 • Tonnasje: 171.598
 • Lengde: 315 meter
 • Passasjerkapasitet: 5.700
 • Mannskap: 1.536
 • Byggår/renovert: 2017
 • Registreringsland: Italia

MSC Meraviglia var MSC Cruises' nye flaggskip da hun ble sjøsatt våren 2017. "Meraviglia" betyr Wonder" på engelsk, eller "Underverk" på norsk. Meraviglia er det første skipet som er del av rederiets omfattende plan om å fordoble kapasiteten med opptil syv nye skip innen 2022. Det andre skipet, MSC Seaside, ble lansert i november 2017.

100 fakta om MSC Meraviglia

Søk & bestill cruise med MSC Meraviglia her.

Les mer om MSC Meraviglia her (PDF).

Les om MSC Cruises' nye "Dining Model" (gjelder Meraviglia, Seaside og Seaview (PDF).Mer om skipet

MSC Meraviglia byr på en kombinasjon av den nyeste teknologi og kjærlighet til havet, sofistikert design og fremragende komfort – en miks overvelder passasjerene. MSC Meraviglia er i stand til å legge til i hvilken som helst cruisehavn, noe som gir deg store valgmuligheter og mange forskjellige destinasjoner å velge mellom.

Designerne bak Meraviglia har rettet et spesielt fokus mot barnefamilier og storfamilier: Det er store områder forbeholdt barn og ungdom om bord (f.eks. AquaPark, to etasjer høy underholdningspark samt innendørs basketbane), og det finnes lugarer som tar hele 10 personer - et supert alternativ når storfamilien skal på ferie! Skipet har også svært mange balkonglugarer.

Det finnes flere enda nyheter om bord, blant annet duplexsuiter over to etasjer med egen jacuzzi på balkongen, fornøyelsespark med badeland og tekniske løsninger som vil gjøre det mulig for gjestene å interagere med skipet gjennom mobilen eller nøkkelkortet. Fra mobilen kan man f.eks. planlegge utflukter og aktiviteter, men den kan også brukes som nøkkelkort til lugaren.

I skipets to etasjer høye lounge får du gleden av å nyte middagen mens barn og voksne underholdes av Cirque de Soleils halsbrekkende stunts. Underholdningsarealene om bord er blitt utvidet med blant annet et tre etasjers promenadedekk med butikker, restauranter og barer. Også MSC Yacht Club vil utvides. 

Med Meraviglias nye planløsning, kjennetegnet av store åpne områder både innen- og utendørs, blir cruiset perfekt uansett tid på året. De eksklusive MSC Yacht Club-områdene er flere og større. Taket på promenadedekket er dekket av en stor 480 kvadratmeters LED-skjerm – en digital himmel som viser vakre utsikter, forskjellige eventer, soloppganger, solnedganger eller den stjerneklare nattehimmelen. Også arealene til underholdning har blitt større: Her finner du en fornøyelsespark og en vannpark, store panoramavinduer og to promenadedekk under tak.

MSC Yacht Club - for deg som søker det lille ekstra

MSC Meraviglia har, i likhet med MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Divina, MSC Fantasia og MSC Splendida, en egen avdeling med suiter kalt MSC Yacht Club. Denne avdelingen er nærmest et ”skip i skipet” og passer perfekt for gjester som søker det lille ekstra. Her finnes en egen bar, egen restaurant og eget soldekk og basseng eksklusivt for MSC Yacht Club-gjestene. Gjester som bor her har dessuten all drikke inkludert i prisen (gjelder egne barer og restauranter tilhørende MSC Yacht Club) samt fra minibaren i alle suiter. Suitene har butlerservice. Les mer om MSC Yacht Club her.

MSC Meraviglia produserer ikke noe flytende avfall, og røyk og CO2-utslipp nøytraliseres. Energieffektiviteten sikres av skrogets konturer og skipets fremdriftssystemer. MSC Meraviglia seiler i det vestlige Middelhavet med Genova som hjemmehavn, og med mulighet for ombordstigning i Barcelona eller Marseille. Finn & bestill cruise med MSC Meraviglia her.


Tekniske detaljer: 
 • 315 meter langt med drøyt 33.000 mfellesarealer
 • 2.250 lugarer med innkvartering for opptil 5.700 gjester
 • Nye familielugarer (to til tre kombinerte lugarer) for bedre komfort for større familier
 • Aqua Park utendørs og en to-etasjers fornøyelsespark innendørs
 • Lounge over to dekk for spektakulær underholdning
 • Atrium over to dekk med glassvegg for fantastisk havutsikt
 • To promenadedekk innendørs med butikker, barer, restauranter og den største LED-kuppelen til havs
 • Dobbeltlugarer med privat boblebad
 • Forbedret MSC Yacht Club med store soldekk samt basseng og restaurant
 • Verdensledende miljøteknologi og sikkerhet

100 fakta om MSC Meraviglia

Se dekksplan for MSC Meraviglia her.

Les mer om MSC Meraviglia her (PDF).

Les om MSC Cruises' nye "Dining Model" (gjelder Meraviglia, Seaside og Seaview (PDF).
Les mer

E-katalog for 2017-2018

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive