
Et kortcruise med Oceanias Vista
Publisert: 28. august 2023
En bursdagsgave til mor
Som regel reiser jeg alene på cruise, men denne gangen skulle min kjære mamma følge med. Dette ble en fin bursdagsgave til henne, og en ekstra god opplevelse for meg.
Etter det jeg personlig opplevde som livets til nå lengste vinter, var det ekstra godt å sette seg på flyet til Italia, nærmere bestemt Genova. Det å fly over Dolomittene var det første som satt forventningene akkurat der de skulle være.
Havnens vakreste skue
Der ventet hun. Stjerna vi har hørt og drømt om i så lang tid – Oceania Vista. Og for en skue.
Etter hvert som vi kom nærmere skipet kjente jeg at noe av det jeg gledet meg mest til, var å oppleve cruiset gjennom min mors øyne. Da jeg selv har cruiset mye, er det godt å få en annen synsvinkel.
Så istedenfor en reiseskildring, bestemte jeg meg for å intervjue min mor underveis. Her er hennes svar.

Så, hva er førsteinntrykket?
Mor: Wow! Altså…, hvor skal man starte?! For en velkomst! Det var vanskelig å ta blikket fra den enorme glassformasjonen i resepsjonen som endrer farge og lysstyrke. Her har de satset på marmor, stål og en minimalistisk stil. Jeg savner litt blomster jeg da, men det er bare meg. Og soldekket - solsengene med de tykke madrassene. Det er tydelig at ting er av kvalitet.
Det er så mye å si, men ingenting kan slå den upåklagelige servicen og den ‘top notch’-maten. De er virkelig ingenting å utsette på.

Hva syns du om havnene vi stoppet i?
Mor: Jeg kunne ikke feiret bursdagen min på et bedre vis enn å ta innover meg vakre Monte Carlo i 23 strålende grader. Litt vanskelig å navigere da, siden det var så mange avsperringer grunnet løpet (Formel 1 var denne uken), men det var nydelig å sette seg på en 'Hop On Hop Off'-buss og få oversikt. Her florerer rikdom.
Den siste havnen vi besøkte, Livorno, var kanskje litt kjedelig, men jeg snakket med en hyggelig dame ved bassenget etterpå, som hadde tatt toget til Pisa. Så det vil jeg gjøre ved neste anledning.

Hadde du en god bursdag?
Vanligvis ville jeg nok ikke trukket frem at min mor hadde et uhell, men deler det fordi oppfølgingen sier noe om hvor godt man ivaretas på cruise. Det kan være godt å vite for oss alle dersom ulykken er ute. Heldigvis var min mors fall ikke så alvorlig, men vondt var det. Og det var vanskelig å skjære med vondt håndledd.
Mor: Å ja. Det å ta bursdagslunsj og en skål på Terrace Café på skipet etter sightseeing var helt perfekt!
Og, etter fallet tidligere, var det supert at en fantastisk kelner hjalp meg med å skjære opp kjøttet. Følte meg veldig bortskjemt.
Jeg var selv halvveis ute av stolen for å hjelpe henne da en kelner kom til, stoppet meg og sa: 'Dette skal jeg hjelpe til med, bare sett deg ned igjen, du skal også slappe av'.
Dette er ikke hverdagskost for noen av oss, bare så det er sagt.

Hva med lugaren da?
Mor: Vi var så heldig å fikk bo i en Concierge-suite, stor og luftig.
Det var en fin champagneflaske som ventet på oss da vi kom om bord. Noe slikt øker velværefølelsen enda mer.
Også DET badet, med de tykke håndklærne. Likte også lyset bak sengegavlen veldig godt.

Er det noe du savner?
Mor: Savner? Går ikke an, det blir flaut å klage, men skulle gjerne hatt flere dager om bord så klart. Kanskje litt for hard pute, men det kan du ikke skrive. (Unnskyld, mamma.)
Hvis jeg må si noe, så er det at jeg skulle ønske at rederiet kunne tilby en utflukt den siste dagen, så hadde vi sluppet å ha så mange timer ventetid før flyet hjem.

Du som selv er en matkjenner, hva syns du om menyene rundt om på skipets restauranter?
Mor: Helt enestående! Variasjonen var stor.
Jeg liker best å forsyne meg selv til lunsj, fremfor å måtte bestille til bordet, så det var litt uvant med en "buffetrestaurant" der en kelner likevel legger det du ønsker på en tallerken. Men godt var det!
På rederiets signatur-restaurant, Ember, fikk jeg også snakke med både kelner og kokk etter måltidet. For meg er det slike ting som tilfører det lille ekstra.

Har du noen anbefalinger for de som vil prøve Oceania Cruises, kanskje for første gang?
Mor: PRØV!
Nå skjønner jeg at Vista er helt nytt, men dersom dette er nivået over hele fjøla (les: flåten) er det ingen tvil i min bok.
Vil anbefale å velge en lugar med balkong. Det er et must i mine øyne.
Vil også si: bestill frokost til lugaren! For en opplevelse! Den kaffekannen de kom med står forøvrig nå øverst på ønskelisten min.

Andre anbefalinger dersom man skal på et cruise?
Mor: Les deg opp på utfluktene skipet tilbyr, slik at du forberedt hva havnen har å tilby. Gå også ned til utfluktsdisken om du er usikker for å få vite mer. Utflukter er også en fin måte å bli kjent med andre. Og det er jo så hyggelig å snakke med medgjester og få tips av dem også.
For å få god oversikt over byer du kommer til vil jeg tipse om å benytte ‘Hop On Hop Off’, dersom det tilbys og du ikke skal på organisert utflukt. Billetten varer en hel dag, så du rekker å se mye.
Ikke vær redd for å gå utenfor turiststedene og sette deg i et smug. Da vi var i Livorno var de beste restaurantene gjerne gjemt utenfor de travle gatene.

Husk å lære deg noen gloser på det språket de snakker i landet/lendene du skal til. Da får du ofte litt bedre service. Husk å tipse, selv om dette ikke er så vanlig kutyme i Norge.
Jeg vet at jeg har vært utrolig heldig som har fått lov til å oppleve dette. Det har vært et helt spektakulært cruise. Som statelig ansatt anestesisykepleier kan jeg leve lenge på dette.
Selvsagt må jeg jo få gitt en stor takk til den beste reiseguiden, min datter Ann Kristin. Siden hun er cruisespesialist og turskredder var det trygt å vite at hun fikset alt.
Så min siste anbefaling er: få hjelp av noen som kan cruise.

Noe annet du vil trekke frem?
Mor: Da skipet lå i havn i Livorno tok vi oss en tur i nærområdet for å se på byen. Og da ble det jo så klart litt mat og drikke også. Det jeg husker best var at det ikke var så enkelt å få vann i kranen da jeg skulle vaske hendene på stedets toalett. Etter lett forvirring så jeg to pedaler på gulvet, med forståelig farger...
En artig opplevelse jeg sent glemmer.
Det er noe av det flotte med å reise til nye og annerledes steder, man oppdager ting som ikke er som hjemme.
Vil du vite mer om skipet?
Finn ditt cruise med Oceania Vista
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
16 netter10 havnerReposisjonerings cruise
MiamiGeorgetownCartagenaPuntarenasCorintoPuerto QuetzalAcapulcoCabo San LucasEnsenadaLos AngelesLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
12 netter9 havnerKaribien
MiamiGreat Stirrup CaySan JuanGustaviaRoseauBridgetownSt. GeorgeCastriesSt. JohnMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
7 netter5 havnerVestlige Karibien
MiamiCosta MayaHarvest CayeRoatanCozumelMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
12 netter9 havnerKaribien
MiamiGustaviaRoseauBridgetownSt. GeorgeCastriesSt. JohnSan JuanGreat Stirrup CayMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
10 netter6 havnerKaribien
MiamiSt. JohnBridgetownSt. GeorgeCastriesGustaviaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
12 netter8 havnerVestlige Karibien
MiamiCosta MayaRoatanKolonPuerto LimonSanto Tomas de CastillaBelize CityCozumelMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
23 netter14 havnerReposisjonerings cruise
MiamiCosta MayaRoatanKolonPuerto LimonSanto Tomas de CastillaBelize CityCozumelMiamiSt. JohnFort de FranceBridgetownSt. GeorgeCastriesGustaviaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
11 netter7 havnerKaribien
MiamiSt. JohnFort de FranceBridgetownSt. GeorgeCastriesGustaviaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
18 netter11 havnerReposisjonerings cruise
MiamiSt. JohnFort de FranceBridgetownSt. GeorgeCastriesGustaviaMiamiCozumelRoatanHarvest CayeCosta MayaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
7 netter5 havnerVestlige Karibien
MiamiCozumelRoatanHarvest CayeCosta MayaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
17 netter11 havnerReposisjonerings cruise
MiamiCozumelRoatanHarvest CayeCosta MayaMiamiSt. JohnCastriesBridgetownGustaviaSan JuanPuerto PlataMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
10 netter7 havnerKaribien
MiamiSt. JohnCastriesBridgetownGustaviaSan JuanPuerto PlataMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
10 netter6 havnerVestlige Karibien
MiamiSt. JohnSt. GeorgeBridgetownCastriesGustaviaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
17 netter10 havnerReposisjonerings cruise
MiamiSt. JohnSt. GeorgeBridgetownCastriesGustaviaMiamiCozumelHarvest CayeRoatanCosta MayaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
28 netter16 havnerReposisjonerings cruise
MiamiSt. JohnSt. GeorgeBridgetownCastriesGustaviaMiamiCozumelHarvest CayeRoatanCosta MayaMiamiGreat Stirrup CayRoyal Naval DockyardNorfolkCharlestonPort Canaveral (Orlando)NassauMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
7 netter5 havnerKaribien
MiamiCozumelHarvest CayeRoatanCosta MayaMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
18 netter11 havnerReposisjonerings cruise
MiamiCozumelHarvest CayeRoatanCosta MayaMiamiGreat Stirrup CayRoyal Naval DockyardNorfolkCharlestonPort Canaveral (Orlando)NassauMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
11 netter7 havnerBermuda
MiamiGreat Stirrup CayRoyal Naval DockyardNorfolkCharlestonPort Canaveral (Orlando)NassauMiamiLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
15 netter8 havnerTransoceanisk
MiamiGreat Stirrup CayRoyal Naval DockyardHortaCadiz (Sevilla)MalagaMonte CarloCivitavecchia (Roma)Laster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
25 netter17 havnerReposisjonerings cruise
MiamiGreat Stirrup CayRoyal Naval DockyardHortaCadiz (Sevilla)MalagaMonte CarloCivitavecchia (Roma)Livorno (Firenze / Piza)La Spezia (Firenze / Pisa)Villefrance (Nice)MarseilleBarcelonaValenciaAlicanteMahon (Menorca)VallettaLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
35 netter24 havnerReposisjonerings cruise
MiamiGreat Stirrup CayRoyal Naval DockyardHortaCadiz (Sevilla)MalagaMonte CarloCivitavecchia (Roma)Livorno (Firenze / Piza)La Spezia (Firenze / Pisa)Villefrance (Nice)MarseilleBarcelonaValenciaAlicanteMahon (Menorca)VallettaKusadasi (Efesos)IstanbulMykonosAthen (Piraeus)DubrovnikPulaTriesteLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
10 netter10 havner
Vestlige Middelhavet
Civitavecchia (Roma)Livorno (Firenze / Piza)La Spezia (Firenze / Pisa)Villefrance (Nice)MarseilleBarcelonaValenciaAlicanteMahon (Menorca)Valletta -
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
20 netter17 havnerReposisjonerings cruise
Civitavecchia (Roma)Livorno (Firenze / Piza)La Spezia (Firenze / Pisa)Villefrance (Nice)MarseilleBarcelonaValenciaAlicanteMahon (Menorca)VallettaKusadasi (Efesos)IstanbulMykonosAthen (Piraeus)DubrovnikPulaTriesteLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
10 netter8 havnerVestlige Middelhavet
VallettaKusadasi (Efesos)IstanbulMykonosAthen (Piraeus)DubrovnikPulaTriesteLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
10 netter9 havnerHellas
IstanbulIzmirKosAntalyaHeraklionVallettaGiardini Naxos (Taormina)Sorrento,Civitavecchia (Roma)Laster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
11 netter9 havnerØstlige Middelhavet
Civitavecchia (Roma)PositanoCataniaTarantoAthen (Piraeus)SantoriniRhodosLimassolAshdod (Jerusalem)Laster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
11 netter10 havnerØstlige Middelhavet
Ashdod (Jerusalem)PaphosAlanyaMarmarisPatmos HellasKusadasi (Efesos)VolosThessalonikiMykonosAthen (Piraeus)Laster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
18 netter15 havnerReposisjonerings cruise
Ashdod (Jerusalem)PaphosAlanyaMarmarisPatmos HellasKusadasi (Efesos)VolosThessalonikiMykonosAthen (Piraeus)SantoriniRhodosAntalyaBodrumKusadasi (Efesos)IstanbulLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
7 netter7 havnerHellas
Athen (Piraeus)SantoriniRhodosAntalyaBodrumKusadasi (Efesos)IstanbulLaster reiserute...
Laster lugarer...
-
Vista
Opplev den kulinariske lidenskapen til Oceania på "Red Ginger" og "Jacques" - restauranten oppkalt etter Oceanias legendariske mesterkokk, Jaques Pepin. Det handler om avslapning, eksotiske reisemål på Vista og fremfor alt å tilby de beste matopplevelsene.
Sjøsatt
2 023
Gjester
1 200
Mannskap
800
Bredde
32m
Lengde
251m
Hastighet
20kn
Dekk
15
Størrelse
67 000bt
17 netter15 havnerReposisjonerings cruise
Athen (Piraeus)SantoriniRhodosAntalyaBodrumKusadasi (Efesos)IstanbulIzmirSantoriniArgostoli (Kefalonia)KorfuDubrovnikKotorHvarKoperTriesteLaster reiserute...