Verdens lengste verdenscruise

Soloppgang ved Angkor Wat-tempelet i Kambodsja. UNESCO-sted, World Wonder

Gå om bord i et lekkert cruiseskip, pakk ut én gang - og se verden! Verdenscruise er toppen av kransekaka i cruiseverdenen. Du får oppleve flere av verdens største severdigheter, eksotiske kulturer og naturopplevelser nok til å fylle mange fotobøker.

Heldigvis er det også rolige sjødager på vei over verdenshavene, så du kan fordøye inntrykkene - og nyte det gode liv om bord i skipet.

Verdenscruise kommer i ulike lengder, og det er også mulig å ta deler av et cruise. Sett deg godt til rette, se hva vi kan tilby av verdenscruise, begynn å drømme - og planlegge.

Royal Caribbean - Serenade of the Seas

10. desember 2023 - 10. september 2024

⭐ 274 netter ⭐ 7 kontinenter ⭐ 65 land ⭐ Over 150 destinasjoner ⭐ 11 av verdens underverker

Når Royal Caribbean først kommer med et verdenscruise, slår de virkelig på stortromma. Dette er faktisk verdens lengste verdenscruise, omtrent dobbelt så langt som de fleste andre. Så kortversjonen er: Du får se verden!

En litt lengre versjon: Det ni måneder lange cruiset består av fire ekspedisjonscruise hvor du får utforske de ulike verdensdelene.

Ekspedisjon 1: Kapp Horn, Amerika og Antarktis 64 netter

Seil fra Miami til Karibien og pudderhvite strender, palmesus og rosa flamingoer. Når alle er blitt solmette og har senket skuldrene, fortsetter reisen til islagte Antarktis og rundt Kapp Horn. På veien rundt det amerikanske kontinentet kan du oppleve Machu Picchu i Peru, Iguazufallene i Argentina - og nytttårsaften feires i Rio de Janeiro.

Ekspedisjon 2: Asia og Stillehavet 87 netter

Først frodige Hawaii, så et ekte sydhavseventyr på Tahiti og i Fransk Polynesia. Utforsk New Zealand og den fargerike verdenen under havflaten på Great Barrier Reef i Australia. Ta inn skjønnheten på Bali, Den kinesiske mur, Indias Taj Mahal og mange severdigheter fra Vietnam til Malaysia. Så venter Japan med Tokyo, tehus og tropiske strender.

Ekspedisjon 3: Midtøsten og Middelhavet 63 netter

Denne delen av cruiset starter i glamorøse Dubai, og du seiler videre til flere av verdens største severdigheter som pyramidene i Egypt, Petra i Jordan, Artemis-tempelet i Efesos og Colosseum i Roma. Utforsk mer av den eldgamle historien på steder som Split i Kroatia, Jerusalem og Athen og nyt den europeiske sommeren på steder som Santorini, Venezia,Cannes og Provence.

Ekspedisjon 4: Middelhavet, Nord-Europa og New York 63 netter

Fra leken arkitektur i Barcelona til tehus i Marokko og portvinshus i Portugal, setter skipet kursen nordover. Østersjøen byr på byer som Tallinn, Stockholm og vidunderlige lille Visby. Vi skal også innom Oslo og de norske fjordene (husk å vinke til de hjemme!), før det blir varme bad på Island. Så et stopp på Grønland før New York, Bahamas og tilbake til Miami - med overvekt av reiseminner i bagasjen.

Hva er inkludert?

Startprisen for Royal Caribbeans verdenscruise er fra ca. kr 542 300 per person i delt innvendig lugar. Betaler du alt innen 6. januar 2023, får du 10 % rabatt.

Lugar med vindu: fra kr 584.962 per person

Lugar med balkong: fra kr 755.292 per person
OBS! Prisene er flytende og kan forandre seg fram til du har bestilt.

Fullstendig verdenscruise inkluderer:

Business class på flyet til og fra Miami
5* hotell og festmiddag før cruiset
Transport mellom flyplassen, hotellet og skipet
Helpensjon
Deluxe drikkepakke for hele cruiset
Internett om bordVaskeri om bord
Tips til ansatte

Men jeg kan ikke være borte så lenge...

Det er mulig å bli med på en (eller flere) av de fire ekspedisjonene om du ikke har mulighet for å ta hele cruiset.

  • Opplev kontrastene mellom stort hav og ørken.