Seabourn Encore
  • Tonnasje: 40.350
  • Lengde: 198 m
  • Passasjerkapasitet: 604 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 450
  • Byggår/renovert: 2016
  • Registreringsland: Bahamas

Seabourn Encore ble døpt i Singapore 7. januar 2017 og er det nyeste, og hittil største, skipet i luksusrederiet Seabourns flåte. Seabourn Encores søsterskip, Seabourn Ovation, ventes sjøsatt i 2018. Begge skipene vil introdusere en rekke nye konsepter som skal tilfredsstille verdens mest kresne cruisegjester.

 

Mer om skipet

En av verdens mest fremragende designere, Adam D. Tihany, er hentet inn i arbeidet med Seabourn Encore. Tihany har spesialisert seg i å utvikle elegante individuelle plasser for noen av verdens høyest rangerte restauranter, hoteller, feriesteder og spa. Han er også kjent for sin unike evne til å realisere sine klienters spesielle personligheter og preferanser. Tihany sier at han har "designet et skip som er gjennomsyret med en følelse av spontanitet og spenning, for å lokke fram overraskelse og glede som vil utfylle resten av gjestenes reiseopplevelser". Selv om arkitekturen ikke er radikalt forskjellig fra Seabourns tre andre skip, er Tihanys visjon til stede i hele skipet. Det finnes en ny mykhet og eleganse om bord - en design som gjenspeiler en skreddersydd estetikk. Seabourn Encore utstråler ultraluksus med designelementer ofte funnet i private yachter. I tråd med egen designstil, har Tihany beriket hele skipet med et imponerende utvalg overraskelser og subtile detaljer som gjestene stadig vil oppdage og ha glede av. Seabourn Encore har 302 suiter og plass til 604 passasjerer. 

The Restaurant er hovedrestauranten om bord og er åpen til både frokost, lunsj og middag. Måltidene i The Restaurant er basert på "open seating" - et konsept som gjør at gjestene spiser når de vil, hvor de vil og med hvem de vil. The Colonnade er et litt mer uformelt alternativ, og har sitteplasser både innen- og utendørs. Til frokost og lunsj kan gjestene velge etter eget ønske fra à la carte-menyen, buffeten eller fra kjøkkenets "daily specials". Til middag serveres blant annet lokale retter. Patio Grill er en uformell restaurant som ligger utendørs på bassengdekket. Her serveres blant annet salat, pasta, suppe, pizza, pølser, hamburger, biff, kylling samt grillet sjømat. Her finnes i tillegg en egen temabasert meny under lunsjservering. Seabourn Square rommer både bibliotek, sittegrupper, datasenter, kaffebar og konditori. Her kan man få enkle fristelser som smørbrød, bakverk og iskrem. Som på alle Seabourns skip, kan man også på Encore bestille mat direkte til suiten. Under utvidede middagstimer kan man dessuten nyte et komplett måltid fra The Restaurant - uten å forlate lugaren.

Seaburn Encore har butikker, treningssenter, spa samt en marina med blant annet kajakker og seilbåter. Gjestene kan prøve en rekke vannsportaktiviteter på såkalte "Marina Days". Morgenfugler kan nyte dagens første kaffe til fantastisk panoramautsikt i Observation Lounge. På kveldstid spilles det pianomusikk her - noe som gjør loungen til et godt valg for drinker og samtale før eller etter middag. Om bord finnes også kasino, The Club og Grand Salon. Sisnevnte er skipets "showroom" hvor det blant annet er foredrag, filmer og matlaginsdemonstrasjoner på dagtid, samt cabaret eller klassiske konserter på kveldstid. Hvis du er glad i å danse, så er Grand Salon stedet utover kvelden og natten. 

Finn & bestill cruise med Seabourn Encore her.

 
Les mer

E-katalog for 2018-2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive