Et opplevelsesrikt cruise fra eksotiske Casablanca til livlige Barcelona

Malaga, Spania, er en av de mest dynamiske byene i Sør-Europa. Det er en moderne by med museer, restauranter, underholdning og strender.

Reisen starter sagnomsuste Casablanca. Vi anbefaler deg å legge inn en dag eller to i forkant av cruiset, slik at du kan oppleve den fascinerende byen, og vi kan gjerne hjelpe deg med transfer, hotell og fly. Det er her du går om bord på lekre Explora I for en liten uke med store opplevelser.

Besøk Tangers sjarmerende gamleby og Medina, som er på UNESCO sin verdensarvliste.

I Malaga kan du for eksempel rusle rundt i de imponerende mauriske festningene, og ikke minst, besøke det fabelaktige Picasso-museet (dette er Picassos fødeby).

Videre kan du utforske Cartagenas rike historie, samt det livlige handelsmarkedet i Valencia, før du avslutter reisen i Gaudís Barcelona. Et cruise for deg som elsker kunst og historie, men passer like godt for deg som heller vil fokusere på mat og vin.

Vestlige Middelhavet – 5 netter

Explora I

14. jun 2024

Avreise 14. juni 2024

Suite Pris fra 24.531,-

Suitene starter på 35 kvm, noe som gjør dem blant de mest romslige for kategorien luksuscruise.Alle suiteterrassene er private og har spiseplass og komfortable sitteplasser (divansenger). Med 461 suiter og boliger ved havet vil du nyte utsikten til sjøen og havnen fra panorama vinduene og den personlige private terrassen.

Reiserute

 1. Dag 1Fre 14. jun

  Casablanca

 2. Dag 2Lør 15. jun

  Tanger

 3. Dag 3Søn 16. jun

  Malaga

 4. Dag 4Man 17. jun

  Cartagena

 5. Dag 5Tir 18. jun

  Valencia

 6. Dag 6Ons 19. jun

  Barcelona

Høydepunkter

Explora I

Sjøsatt

2 023

Gjester

922

Mannskap

640

Bredde

32m

Lengde

248m

Hastighet

18kn

Dekk

14

Størrelse

63 900bt