Silver Muse

Nærmest som et flytende kunstverk tar Silver Muse deg med på cruise i Stillehavet og til Asia og Australia i den ypperste komfort.

Oversikt

  • Tonnasje: 40 700
  • Lengde: 213 meter
  • Passasjerkapasitet: 596 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 411
  • Byggår: 2017
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Mer enn bare et soverom

I utformingen av Silver Muse har rederiet og Fincantieri-verftet lagt stor vekt på det å skape innbydende innkvartering for alle skipets gjester. Et cruise på Silver Muse er luksuriøst, særlig om du tilbringer dagene dine i Grand-, Royal- eller Owner's-suitene på dekk 7, 8 og 9.

Spisesteder

Flere nyanser av asiatisk, europeisk eller amerikansk mat

Nesten alt du kan tenke deg får du i minst én av restaurantene om bord på Silver Muse. Selv om skipets størrelse ikke kan måle seg med de største på havet, er kvaliteten om bord langt bedre. Og selv om antallet restauranter er noe begrenset, er nivået på maten skyhøyt.

1

Bassenget er et fantastisk sted å tilbringe lange, late dager. Teakdekket er deilig under bare føtter, og temperaturen i boblebadene gjør dem til et yndet sted – uansett hvordan det er i lufta.

up
2

Art Café er stedet der du kan kombinere en god kaffe, noe lett å bite i og kunst. Her er både klassiske mesterverk og moderne arbeider fra samtidskunstnere stilt ut. Still den mentale og gastronomiske sulten på ett og samme sted!

down
3

Hvis du er glad i en eksepsjonell cognac eller utsøkt whisky akkompagnert av en dekadent sigar, er Connoisseur's Club stedet å besøke. Her kan du la tiden gå så sakte som den vil – og bare nyte.

down
4

Sørg for å holde kroppen i toppform på skipets treningsrom. Det er utstyrt med alt du trenger for å gjennomføre både kardio- og styrketrening. Vil du ha hjelp av en personlig trener, får du selvfølgelig også det.

down

Andre skip