Silver Dawn

Silverseas tiende skip er nok et uttrykk for rederiets ustoppelige søken etter luksus, oppdagelse og tilpassede opplevelser.

Oversikt

  • Tonnasje: 40 700
  • Lengde: 213 meter
  • Passasjerkapasitet: 596 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 411
  • Byggår: 2021
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Luksus, komfort og god plass

Skipet er utstyrt utelukkende med utvendige suiter, og de aller fleste har balkong. Med størrelser som går fra 31 og helt opp til svimlende 183 kvadratmeter, er det bare fantasien og budsjettet som begrenser hvordan du vil bo om bord på cruise i Silver Dawn.

Spisesteder

Overraskende mange steder å nyte maten

Silverseas' skip i Muse-klassen holder, tross den litt større størrelsen, fokus på å være personlig og intimt. De har klart å skape hele åtte spisesteder om bord, alle med sin helt egne karakter, meny og tiltrekningskraft. Flere av verdens kjøkken er meget godt representert.

1

Bassengene om bord på Silver Dawn inviterer til herlig avslapning, mens du kan skjemme bort kroppen på både fitness og trening eller hos Zagara Beauty.

up
2

Om bord på Silver Dawn er det gode muligheter for å vinne en slant på Casino. Oppdag din indre James Bond med Blackjack, Poker og enarmede banditter, i følge med gode cocktails.

down
3

Underholdning er det mer enn nok av om bord på Silverseas cruiseskip. Særlig er Venetian Lounge et herlig sted å se opera, konserter eller lære noe nytt på en forelesning.

down
4

Europa og Middelhavets flotteste kulturbyer ligger for dine føtter når du drar på cruise med Silver Dawn – enten det er det historiske eller mer moderne du er ute etter.

down

Andre skip