Seven Seas Navigator

Det minste skipet i flåten til Regent Seven Seas Cruises har en broket fortid, men en aldeles glitrende fremtid!

Oversikt

  • Tonnasje: 28 550
  • Lengde: 170,6 meter
  • Passasjerkapasitet: 490
  • Mannskap: 325
  • Byggår/renovert: 1999 / 2016
  • Registreringsland: Bermuda

Lugarer

God plassutnyttelse og bare suiter

Langt på de aller fleste lugarene har balkong, og alle er utformet med egen sitteavdeling ytterst mot havet. Her kan du nyte de fantastiske destinasjonene på egen hånd, kanskje innta et måltid fra den døgnåpne roomservicen eller tilbringe så lite tid som mulig – hvis dine nye reisekamerater viser seg å være så omgjengelige som en gjennomsnittlig Regent-gjest pleier å være.

Spisesteder

Mange muligheter til å spise seg mett

Hovedrestauranten om bord på alle Regent Seven Seas Cruises' skip heter Compass Rose, og her serves en meny som er solid, om enn litt begrenset. La deg heller friste av de mange mindre og langt mer spesialiserte spisestedene om bord. Vi elsket frokosten på La Veranda, burgerne på Prime 7 og de mange asiatiske rettene på Pacific Rim.

1

Underholdning i Seven Seas Lounge og Galileo's Lounge er godt fordelt gjennom hele dagen, så du kan selv velge om du vil se et energisk show eller heller la tankene flyte til litt cool jazz.

2

Et helt dekk dedikert til velvære, med spa, skjønnhetssalong og badstuer, aerobics, fitness, minigolf og shuffleboard. Dessuten en avdeling utelukkende tilrettelagt for avslapning.

3

Sett alle pengene på svart, prøv å slå huset eller bare nyt en rolig kveld med kortspill på skipets kasino. Her er det eneste målet å ha en hyggelig, avslappende aften i spillenes selskap.

4

Et rikholdig utvalg ekskursjoner i land er et av Regent Seven Seas' varemerker, og om bord på Navigator er de stolte av å kunne skreddersy omvisninger i den aktuelle havnen til gjestene.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk

Andre skip i Regent Seven Seas Cruises