Nautica

Den neoklassiske lobbyen, innredet med møblement og tekstiler som reflekterer Toscanas karisma og atmosfære, er det første som møter deg ved ombordstigning.

Oversikt

  • Tonnasje: 30 277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2014
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Alt fra intime krypinn til gedigne leiligheter

Alle som vil dra på cruise med Nautica vil kunne finne en lugar som passer sitt budsjett og sine behov. De innvendige lugarene er, på 15 kvadratmeter, veldig fornuftig lagt opp slik at du får plass til all bagasjen og shoppingen. Trenger du mer plass, har du mye å velge mellom: De største lugarene er over 90 kvadratmeter store.

Spisesteder

Nyt hvert eneste måltid, uansett hvor

Nautica har et stort antall spisesteder å lokke med, og du finner noe å spise til alle døgnets tider. Mat på cruise skal reflektere destinasjonene skipet seiler til, men også ha noe for alle. Derfor kan du velge blant elegante klassikere eller spennende, lokalinspirerte retter om bord.

På Nautica finnes det et stort utvalg barer, kafeer og salonger å besøke, samt det anerkjente spa- og fitnessenteret Canyon Ranch SpaClub.

Skipsfakta

Sjøsatt2000
Gjester684
Mannskap400
Dekk11
Bredde
25
m
Lengde
181
m
Størrelse
30 277
BT
Hastighet
18
kn

Nautica

Bruk dagen på en solseng ved bassenget, lytt til popklassikere live i observation lounge Horizons eller la mesterkokken Jacques Pepins kulinariske delikatesser skjemme bort smaksløkene. Livet om bord på Nautica handler mye om avslapning, eksotiske reisemål og fremfor alt – å tilby beste mulige matopplevelser.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Opplev «4 on the floor» – show der band som ABBA, The Beatles og Mamas and the Papas hylles av dyktige musikere.

Andre skip