Nautica

Den neoklassiske lobbyen, innredet med møblement og tekstiler som reflekterer Toscanas karisma og atmosfære, er det første som møter deg ved ombordstigning.

Oversikt

  • Tonnasje: 30 277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2014
  • Registreringsland: Marshalløyene

Lugarer

Alt fra intime krypinn til gedigne leiligheter

Alle som vil dra på cruise med Nautica vil kunne finne en lugar som passer sitt budsjett og sine behov. De innvendige lugarene er, på 15 kvadratmeter, veldig fornuftig lagt opp slik at du får plass til all bagasjen og shoppingen. Trenger du mer plass, har du mye å velge mellom: De største lugarene er over 90 kvadratmeter store.

Spisesteder

Nyt hvert eneste måltid, uansett hvor

Nautica har et stort antall spisesteder å lokke med, og du finner noe å spise til alle døgnets tider. Mat på cruise skal reflektere destinasjonene skipet seiler til, men også ha noe for alle. Derfor kan du velge blant elegante klassikere eller spennende, lokalinspirerte retter om bord.

1

På Nautica finnes det et stort utvalg barer, kafeer og salonger å besøke, samt det anerkjente spa- og fitnessenteret Canyon Ranch SpaClub.

up
2

Skipets teater, i tillegg til kasinoet, byr på en rekke varierte opplevelser. Nautica har fem restauranter hvorav fire tilbyr «open seating».

down
3

Underholdningen om bord er gjennomsyret av Oceanias lekende, avslappede stil, og representerer alt det beste av amerikansk musikk fra 20-, 50-, 60- og 90-tallet.

down
4

Vil du slappe ordentlig av, kan du nyte skipets basseng eller bibliotek. I biblioteket kan du velge mellom mer enn 2 000 bøker på flere språk og i alle sjangre.

down

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.