Hurtigruten

Klassiske kystreiser og spennende ekspedisjoner. Hurtigruten er spesialister på cruise i Arktis og Antarktis.

  • Premiumcruise
  • Bærekraftig rederi
  • Tett på natur og dyreliv

Livsnerven langs norskekysten tenker stadig nytt uten å miste plassen de holder i mange nordmenns hjerte.

Har du ikke allerede sett Lyngsalpene, Helgelandskysten eller Trondheimsfjorden fra salongen på en av de klassiske skipene i Hurtigrutens flåte, som for eksempel M/S Lofoten, er dette sikkert høyt oppe på ønskelisten. Det er ikke uten grunn av et cruise med Hurtigruten kalles Verdens Vakreste Sjøreise.

At rederiet i tillegg kan ta deg med på cruise i Arktis og Antarktis, gjør at de favner langt bredere enn ryktet de har som «mjølkerute» mellom Vestlandet og Nord-Norge skulle tilsi. La Hurtigruten tenne gnisten og bli forelsket i Norge igjen og igjen.

Book Hurtigruten hos oss

Det er stor etterspørsel etter Hurtigrutens Norges-seilinger i år. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å booke den seilingen som passer best for deg og ditt reisefølge. Vi har oversikt over alle tilbudene og mulighetene! Kontakt Ivar eller Ann Kristin på telefon 67 43 02 00 eller [email protected]

Fra kr 19 990 - kun 3 avreiser i 2020

Ekspedisjonscruise fra Tromsø til Bjørnøya og Svalbard

Seil med MS Roald Amundsen, et av Hurtigrutens nye (2019) skip bygget på bærekraftig hybridteknologi. Mens vi utforsker landskapet, ser etter sel, tusenvis av sjøfugl, polar rev og reinsdyr, holder vi nøye utkikk etter kongen i nord – isbjørnen. Det er tross alt flere isbjørner på Svalbard enn det er mennesker. Mulighet for aktiviteter som fotturer, kajakkpadling og mer, både på land og på vann.

SEND EN FORESPØRSEL
right

Fra kr 9 990!

Spitsbergen og isbjørn - et arktisk eventyr

Dette eventyrlige cruiset om bord på MS Spitsbergen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs mens vi seiler langs vestkysten av Spitsbergen. Vi utforsker vakre isbreer og fjorder, og studerer det rike dyrelivet. Hvis vi er heldige ser vi selve kongen av Arktis – isbjørnen.

SEND EN FORESPØRSEL
right

Folkelig og elegant

NYT LIVET OM BORD. VÆR AKTIV PÅ LAND

Norskekysten blir bare mer og mer spektakulær jo lenger nord du kommer, og Hurtigrutens skip sørger for at opplevelsen står i kø, både på land og vann. Du kan gå i land i alle de 34 havnene vi besøker på reisen. Du kan nyte naturen underveis fra de deilige salongene med store panoramavinduer. Og du kan spise deg god og mett i restaurantene, med de lekreste retter laget av lokale råvarer. Her snakker vi kortreist mat! Ved "landlov", kan du du enten delta på spennende aktiviteter, bli med på guidede omvisninger eller tusle en tur på egenhånd. Så går skipshornet - og vi seiler videre nordover eller sydover.

SJEKK SEILINGER OG PRISER NEDERST PÅ SIDEN

Tradisjon og innovasjon

VELG KLASSISKE SKIP FRA 60-TALLET ELLER SPLITTER NYE EKSPEDISJONSSKIP

Flåten til Hurtigruten er i stadig utvikling, men samtidig preget av den lange og ubrutte linjen som går helt tilbake til rederiets første skip, Richard Bernard With, som begynte å gå i fast trafikk i 1893. Siden den gang har Hurtigruten gått i spissen for innovasjon på feltet, og introdusert mange nye funksjoner og egenskaper som har gitt skipene økt komfort, effektivitet og passasjerfokus.

Ekspedisjonscruise

ARKTIS OG ANTARKTIS MED HURTIGRUTEN

I tillegg til sine faste ruter opp og ned kysten – året rundt – tilbyr Hurtigruten seilinger i både nordlige og sydlige polare farvann. Enten du vil se hvaler rundt Grønland, isbjørner på Svalbard eller de enorme pingvinkoloniene i Antarktis, har Hurtigruten et ekspedisjonscruise som bør pirre interessen til selv den meste blaserte oppdagelsesreisende. Cruisene til arktiske farvann går i vårt sommerhalvår, mens cruise til Antarktis arrangeres når det er vinter her i nord.

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER
right

NY BLOGG: FORELSKET I ISBJØRN OG PINGVINER

Anne har vært hele tre ganger i Antarktis. Hvorfor? Fordi hun forelsket seg i pingviner! Så flyttet hun til Arktis, det var tross alt litt nærmere moderlandet enn den sydlige halvkule. Der reiste hun Spitsbergen rundt både med cruiseskip og på snøscooter.

Den siste turen gikk Spitsbergen rundt. Les mer i bloggen!

LES HELE BLOGGEN
right

Skip

down
down
sort
down