Hurtigruten

Klassiske kystreiser og opplevelsesrike ekspedisjoner i ekstreme strøk er bare noe av det Norges mest tradisjonsrike cruiserederi kan lokke med.

Livsnerven langs norskekysten tenker stadig nytt uten å miste plassen de holder i mange nordmenns hjerte.

Har du ikke allerede sett Lyngsalpene, Helgelandskysten eller Trondheimsfjorden fra salongen på en av de klassiske skipene i Hurtigrutens flåte, som for eksempel M/S Lofoten, er dette sikkert høyt oppe på ønskelisten. Det er ikke uten grunn av et cruise med Hurtigruten kalles Verdens Vakreste Sjøreise.

At rederiet i tillegg kan ta deg med på cruise i Arktis og Antarktis, gjør at de favner langt bredere enn ryktet de har som «mjølkerute» mellom Vestlandet og Nord-Norge skulle tilsi. La Hurtigruten tenne gnisten og bli forelsket i Norge igjen og igjen.

TILBUD AKKURAT NÅ

Nye seilingsruter, nye havner, nytt ekspedisjonscrew! Hurtigruten har laget nye ekspedisjonscruise i Norge, hvor de har satt sammen spennende reiser med de beste stoppene og utfluktene. I stedet for mange og korte stopp, blir det nå litt lengre lengre opphold i færre havner.

Nye ekspedisjonscruise i fra Bergen i 2021 - Få kr 5000 i om bord-kreditt. Bestill innen 15.04.2020.

Norskekysten, reise uten singeltillegg, utvalgte avganger til og med juni 2020. Bestill innen 31/3-20

SEND OSS EN FORESPØRSEL

NYT LIVET OM BORD. VÆR AKTIV PÅ LAND

Norskekysten blir bare mer og mer spektakulær jo lenger nord du kommer, og Hurtigrutens skip sørger for at opplevelsen står i kø, både på land og vann. Du kan gå i land i alle de 34 havnene vi besøker på reisen. Du kan nyte naturen underveis fra de deilige salongene med store panoramavinduer. Og du kan spise deg god og mett i restaurantene, med de lekreste retter laget av lokale råvarer. Her snakker vi kortreist mat! Ved "landlov", kan du du enten delta på spennende aktiviteter, bli med på guidede omvisninger eller tusle en tur på egenhånd. Så går skipshornet - og vi seiler videre nordover eller sydover.

SJEKK SEILINGER OG PRISER NEDERST PÅ SIDEN

VELG KLASSISKE SKIP FRA 60-TALLET ELLER SPLITTER NYE EKSPEDISJONSSKIP

Flåten til Hurtigruten er i stadig utvikling, men samtidig preget av den lange og ubrutte linjen som går helt tilbake til rederiets første skip, Richard Bernard With, som begynte å gå i fast trafikk i 1893. Siden den gang har Hurtigruten gått i spissen for innovasjon på feltet, og introdusert mange nye funksjoner og egenskaper som har gitt skipene økt komfort, effektivitet og passasjerfokus.

ARKTIS OG ANTARKTIS MED HURTIGRUTEN

I tillegg til sine faste ruter opp og ned kysten – året rundt – tilbyr Hurtigruten seilinger i både nordlige og sydlige polare farvann. Enten du vil se hvaler rundt Grønland, isbjørner på Svalbard eller de enorme pingvinkoloniene i Antarktis, har Hurtigruten et ekspedisjonscruise som bør pirre interessen til selv den meste blaserte oppdagelsesreisende. Cruisene til arktiske farvann går i vårt sommerhalvår, mens cruise til Antarktis arrangeres når det er vinter her i nord.

LES MER OG SEND FORESPØRSEL HER

NY BLOGG: FORELSKET I ISBJØRN OG PINGVINER

Anne har vært hele tre ganger i Antarktis. Hvorfor? Fordi hun forelsket seg i pingviner! Så flyttet hun til Arktis, det var tross alt litt nærmere moderlandet enn den sydlige halvkule. Der reiste hun Spitsbergen rundt både med cruiseskip og på snøscooter.

Den siste turen gikk Spitsbergen rundt. Les mer i bloggen!

LES HELE BLOGGEN

Skip tilhørende Hurtigruten

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk