MS Volendam

MS Volendam er en del av Rotterdam-klassen og mellomstort med alle fasiliteter, samtidig som det føles intimt og personlig.

Lugarer

Alltid herlig innkvartering om bord

Du kan velge å spare penger ved å innkvarteres i en innvendig lugar, med størrelser helt ned i 14 kvadratmeter. Alternativt kan du gi deg selv den beste mulige gaven om bord med en av skipets mange suiter (alle har balkong), som går helt opp til Pinnacle-suitens 120 kvadratmeter.

Spisesteder

Finn et måltid som metter

Bli kjent med nye venner ved bordet – sitt på samme sted hver dag. Selv om du velger denne løsningen, vil du få fantastiske matopplevelser hver eneste dag på Volendam. Vil du ha mer variasjon, har du flere restauranter å velge mellom.

Om bord på MS Volendam kan du alltid forvente deg underholdning av beste sort, og særlig på musikkfronten. Uansett om du liker blues, klassisk eller klassikere, er du dekket.

Skipsfakta

Sjøsatt

1999

Gjester

1432

Mannskap

647

Dekk

10

Bredde

32

m
Lengde

237

m
Størrelse

60906

BT
Hastighet

23

kn

Volendam

Reis på cruise med Volendam og ærverdige Holland America Line. På det flytende feriestedet tilbys muligheter for avslapning, kultur og eventyr. Utover høy komfort og mat i toppklasse finnes også sjansen til å oppdage eksotiske steder med Zodiac-båter.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, eller under showene i teateret.

Andre skip