MS Nieuw Amsterdam

MS Nieuw Amsterdam er et av Holland America Lines nyeste skip og tilhører Signature-klassen sammen med søsterskipet Eurodam.

Lugarer

Langt mer enn bare tak over hodet

Skipets kronjuvel, Pinnacle-suiten, er på imponerende 126 kvadratmeter, men alle skipets lugartyper er romslige og innbydende. Selv innvendige lugarer er lagt opp på en slik måte at de føles langt mer omfangsrike enn hva gulvarealet skulle tilsi.

Spisesteder

Spis deg stappmett på hoved- og forrett.

For mange gjester er den inkluderte maten i Lido- og Dining Room-restaurantene det kulinariske høydepunktet på hele turen, mens andre elsker å lære seg lokale mattradisjoner eller ta et mer generelt matlagingskurs i America's Test Kitchen. Uansett hva din smak skulle tilsi, er det bare å anse middagen som servert!

right

Holland America Line er kjent for god underholdning, og med kjente brands som Lincoln Center, B.B. King's Blues Club og Billboard Onboard vet du hva du får.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2010

Gjester

2104

Mannskap

929

Dekk

11

Bredde

32

m
Lengde

285

m
Størrelse

86273

BT
Hastighet

24

kn

Nieuw Amsterdam

Opplev det ærverdige rederiet Holland America Line og vakre Nieuw Amsterdam. Foruten spennende destinasjoner venter et flytende feriested som tilbyr alt man kan ønske seg i form av behagelig komfort og opplevelser.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, i Rolling Stones Rock Room eller under showene i teateret.
more
more
sort
more

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.