MS Nieuw Amsterdam

MS Nieuw Amsterdam er et av Holland America Lines nyeste skip og tilhører Signature-klassen sammen med søsterskipet Eurodam.

Lugarer

Langt mer enn bare tak over hodet

Skipets kronjuvel, Pinnacle-suiten, er på imponerende 126 kvadratmeter, men alle skipets lugartyper er romslige og innbydende. Selv innvendige lugarer er lagt opp på en slik måte at de føles langt mer omfangsrike enn hva gulvarealet skulle tilsi.

Spisesteder

Spis deg stappmett på hoved- og forrett.

For mange gjester er den inkluderte maten i Lido- og Dining Room-restaurantene det kulinariske høydepunktet på hele turen, mens andre elsker å lære seg lokale mattradisjoner eller ta et mer generelt matlagingskurs i America's Test Kitchen. Uansett hva din smak skulle tilsi, er det bare å anse middagen som servert!

Holland America Line er kjent for god underholdning, og med kjente brands som Lincoln Center, B.B. King's Blues Club og Billboard Onboard vet du hva du får.

Skipsfakta

Sjøsatt2010
Gjester2 104
Mannskap929
Dekk11
Bredde
32
m
Lengde
285
m
Størrelse
86 273
BT
Hastighet
24
kn

Nieuw Amsterdam

Opplev det ærverdige rederiet Holland America Line og vakre Nieuw Amsterdam. Foruten spennende destinasjoner venter et flytende feriested som tilbyr alt man kan ønske seg i form av behagelig komfort og opplevelser.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Kjenn rytmen på BB Kings Blues Club, i Rolling Stones Rock Room eller under showene i teateret.

Andre skip