Norwegian Escape

Norwegian Escape ble sjøsatt høsten 2015 og er det første skipet i Norwegian Cruise Lines "Getaway Pluss"-skipsklasse. Ytterligere tre skip i samme klasse er bestilt. Norwegian Escape tilbyr de samme revolusjonerende opplevelsene som Norwegian Breakaway og Norwegian Getaway er kjent for.

Vi har vært på cruise med Norwegian Escape! Les vårt reisebrev her
.
 

 • Tonnasje: 164.600
 • Lengde: 334,6 meter
 • Passasjerkapasitet: 4.200
 • Mannskap: 1.731
 • Byggår/renovert: 2014-15
 • Registreringsland:
 

Noen høydepunkter om bord på Norwegian Escape:

 • Kom i kontakt med sjøen som aldri før på The Waterfront, en utendørs promenade restauranter, barer og fantastisk utsikt.
 • 678 Ocean Place er skipets hjerte og tilbyr non-stop action over tre dekk, døgnet rundt
 • Test lykken i Norwegian Cruise Lines største kasino
 • Populære spisesteder som Cagney's Steakhouse og Les Bistro som serverer retter med de friskeste ingredienser
 • The Haven - et privat og rolig område på skipets øverste dekk som er forbeholdt voksne gjester boende i Haven-lugarene om bord
 • Taste Restaurant tilbyr nå også private rom for mindre grupper
 • Åtte spisesteder, inkludert egen utendørs iskrembar
 • Fire barer og puber
 • Skrogkunst desugnet av Guy Harvey: I tillegg til sitt kunstneriske talent, er Harvey fokusert på å bedre havet. Midlene fra Huy Harvey Ocean Foundation har inspirert vitenskapelig forskning og innovative undervisningsprogrammer til å oppmuntre til bevaring og best mulig praksis for bærekraftige marinemiljøer. I tråd med Norwegian Cruise Lines engasjement for miljøet,vil dokumentarer produsert av Guy Harvey Ocean Foundation vises om bord for å lære gjestene hvordan de kan hjelpe til med å bevare sjølivet.
 • Nye kulinariske opplevelser: Matelskere kan se frem til Norwegian Escapes ultimate kulinariske opplevelser. Jose Garces vil lansere to spesialitetsrestauranter om bord Norwegian Escape, hans første til sjøs, som tilbyr alt fra klassiske meksikanske retter til cubanske spesialiteter. Food Republic,et splitter nytt konsept for NCL, vil være et moderne, eksklusivt matimperium, hvor gjestene vil oppleve en kulinarisk reise med smaker fra Asia til Sentral-Europa og Middelhavet. I tillegg vil gjestene nyte nye drikkekonsepter som The District Brewhouse med håndverksøl fra Wynwood Brewing Company, og The Cellars - A Michael Mondavi Family Wine Bar.
 • Prisvinnende underholdning: Gjestene vil bli overrasket av tre nye show, inkludert de Tony Award-vinnende Broadwaymusikalene After Midnight og Million Dollar Quartet, sammen med et nytt supperclub-konsept eksklusivt på Norwegian Escape, For the Record presents Dear John Hughes, med klassisk musikk fra favorittfilmer i en unik 360-graders postmoderne kabaret og middagsopplevelse. For de som ønsker å høre noe litt annerledes, vil Headliners Comedy Club bringe dem latter og underholdning. Med et så stort utvalg av underholdning, vil livet om bord Norwegian Escape være fantastisk hver eneste minutt.
 • Lugarer for alle: Innkvarteringsalternativene inkluderer selskapets eget, luksuriøse skip-i-et-skip-kompleks: The Haven by Norwegian er det perfekte valget for våre mest sofistikerte gjester. Vårt innovative konsept av studioer er designet og prissatt for alenereisende. Studiolugarene er koblet direkte med Studio Lounge, et sted hvor alenereisende kan møte andre gjester. I tillegg fins det en rekke fleksible alternativer for familier, inkludert lugarer med fleksible sengeløsninger eller dører som kobler lugarer sammen. Våre spalugarer og suiter er det perfekte valget for spaentusiaster spaentusiaster som vil sette pris på gratis tilgang til spaområdet og andre metoder for velvære. Som du kan se, så vil alle finne sin perfekte individuelle form for innkvartering.

The Haven by Norwegian
Hvis du ønsker å unne deg og familien det beste om bord, anbefaler vi suiteområdet The Haven. Gjemt bort på øverste dekk, om bord på 8 av rederiets skip, ligger de mest luksuriøse, velutstyrte og romslige suitene som tilbys hos Norwegian Cruise Line. The Haven finnes på Norwegian Escape, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel og Norwegian Pearl. Haven-området fremstår nærmest som "et skip i skipet" med egen restaurant (utvalgte skip), lounge, butler og 24 timers romservice gjennom hele ferien. I The Haven Courtyard ligger områdets solterrasse, basseng, treningsområde og boblebad, slik at du kan nye en avslappet og luksuriøs atmosfære i tilbaketrukne omgivelser - til tross for at det finnes flere tusen gjester om bord. Velg mellom fem suitekategorier med en størrelse på 28 - 454 mog med plass fra 3 til 8 personer. The Haven har også familievillaer med bl.a. eget barnesoverom, to bad og stue med spisebord for hele reisefølget (variasjoner kan forekomme avhengig av skip).

Trykk her for å lese mer om Norwegian Escape.

Les om fasilitetene om bord Norwegian Escape her.

Vi har seilt med Norwegian Escape - les vårt reisebrev her.

Søk & bestill cruise med Norwegian Escape her.

Les mer om cruise fra/til Miami

Ofte stilte spørsmål

 

 
Bestill katalog for 2017-19 her:

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive