Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway er et av Norwegian Cruise Lines nyeste skip. Litt mindre i størrelse enn Norwegian Epic, men like fullspekket med moro for hele familien.

  • Tonnasje: 144.017
  • Lengde: 323 meter
  • Passasjerkapasitet: 4.000
  • Mannskap: 1.959
  • Byggår 2013
  • Registreringsland:  Bahamas
 

Rundt 20 ulike spisealternativer, et stort utvalg barer og salonger, vannpark med spektakulære sklier, to svømmebasseng samt barnebasseng, klatrevegg, bowling, mini golf og spektakulære show er bare en liten del av det Norwegian Breakaway kan by på. Fem spetakulære vannsklier med kapasitet på 1.000 turer i timen og et sportskompleks med fullskala ballbinge og klatrevegger... Norwegian Breakaway er fullspekket med underholdning og aktiviteter for både store og små!

For deg som ønsker å nyte solen med en god bok i et rolig voksenområde, anbefaler vi H2O Zone. På kvelden er dette samlingspunkt for uteunderholdning og fyrverkeri. Norwegian Breakaway er freestyle på sitt beste: Ingen faste bordsetninger og hele 27 varierte spisealternativer. Breakaways hjemmehavn er New York med seilinger til Bermuda, Bahamas og Karibia.

The Haven by Norwegian
Hvis du ønsker å unne deg og familien det beste om bord, anbefaler vi suiteområdet The Haven. Gjemt bort på øverste dekk, om bord på 8 av rederiets skip, ligger de mest luksuriøse, velutstyrte og romslige suitene som tilbys hos Norwegian Cruise Line. The Haven finnes på Norwegian Escape, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel og Norwegian Pearl. Haven-området fremstår nærmest som "et skip i skipet" med egen restaurant (utvalgte skip), lounge, butler og 24 timers romservice gjennom hele ferien. I The Haven Courtyard ligger områdets solterrasse, basseng, treningsområde og boblebad, slik at du kan nye en avslappet og luksuriøs atmosfære i tilbaketrukne omgivelser - til tross for at det finnes flere tusen gjester om bord. Velg mellom fem suitekategorier med en størrelse på 28 - 454 mog med plass fra 3 til 8 personer. The Haven har også familievillaer med bl.a. eget barnesoverom, to bad og stue med spisebord for hele reisefølget (variasjoner kan forekomme avhengig av skip).

Se dekksplan for Norwegian Breakaway her.

Søk & bestill cruise med Norwegian Breakaway her.
 
   Bestill katalog for 2017-19 her:

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive