MSC Seaview

  • Tonnasje: 154.000
  • Lengde: 323 meter
  • Passasjerkapasitet: 5.429 (basert på 2 personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.413
  • Byggår: 2018
  • Registreringsland:


Skipet som følger solen

MSC Seaview ble sjøsatt i juni 2018 og er identisk med søsterskipet MSC Seaside (desember 2017). MSC Seaview er inspirert av de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibia eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. Skipets konstruksjon drar nytte av det varme været, solen og det vakre Middelhavet. Du kan nyte livet i solen eller i skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. MSC Seaview er skipet som følger solen.

Se faktaark om MSC Seaview her.


Finn & bestill cruise med MSC Seaview her.

Les om MSC Cruises' nye "Dining Model" (gjelder Meraviglia, Seaside og Seaview (PDF).


 

Mer om skipet

360°-promenade med barer og restauranter

En av tingene som gjør MSC Seaview til et unikt skip, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter, eller shoppe i butikkene - alt mens du nyter en spektakulær utsikt så langt øyet kan se.

Se faktaark om MSC Seaview her.
 

Lugartyper og -antall

MSC Seaview har 17 dekk, hvorav 10 er passasjerdekk. Det finnes totalt 2.070 lugarer og suiter om bord - i 34 forskjellige kategorier. MSC Seaview vil også ha MSC Yacht Club samt 54 lugarer tilpasset rullestolbrukere.
 

MSC Yacht Club - for deg som søker det lille ekstra

MSC Seaside har, som MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Divina, MSC Fantasia og MSC Splendida, en egen avdeling med suiter kalt MSC Yacht Club. Denne avdelingen er nærmest et ”skip i skipet” og passer perfekt for gjester som søker det lille ekstra. Her finnes en egen bar, egen restaurant og eget soldekk og basseng eksklusivt for MSC Yacht Club-gjestene. Gjester som bor her har dessuten all drikke inkludert i prisen (gjelder egne barer og restauranter tilhørende MSC Yacht Club) samt fra minibaren i alle suiter. Suitene har butlerservice. Les mer om MSC Yacht Club her.

 

Genova, Marseille og Barcelona som hjemmehavner

MSC Seaview kommer til å tilbringe sin første sommersesong i vestlige Middelhavet, der MSCs ekspertise er uovertruffen. Skipet kommer til å ha tre hjemmehavner i Middelhavet: Genova, Marseille og Barcelona. Skipet kommer også til å besøke andre popul're middelhavsdestinasjoner, som Napoli, Messina og Valletta, hvor du kan velge blant et bredt utvalg aktiviteter som gir deg mulighet til å utforske regionen.
 

Den første seilingen

MSC Seaviews første cruise var en 7 netter lang seiling 10. juni 2018 fra Genova. Seilingsruten gikk via Napoli, Messina (Sicilia), Valletta, Barcelona og Marseille før retur til Genova.

Finn & bestill cruise med MSC Seaview her.

Se faktaark om MSC Seaview her.

Les om MSC Cruises' nye "Dining Model" (gjelder Meraviglia, Seaside og Seaview (PDF).

 
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive