Opplev det beste ved Norge Opplevelsesrikt | Høy klasse | Prisvinnende skip

Cruise med Havila Kystruten

Havila Kystruten inviterer til en unik opplevelse av Norges vakre natur og kyst. Du seiler i moderne komfort gjennom fjorder og fjell, i midnattssol eller nordlys gjennom årstidene. Dette er den klassiske kystreisen mellom Bergen og Kirkenes som kalles «verdens vakreste sjøreise», og den bør absolutt oppleves – minst én gang i livet.

Skipene er både prisvinnende og fremtidsrettede, drevet av naturgass og batteri, og rederiet viser en forpliktelse til bærekraftige kystreiser og respekt for miljøet.

Med mottoet 'Spis bedre, sov bedre og lev bedre' vil du som gjest oppleve personlig service og gjestfrihet, eksklusive matkonsepter inspirert av norsk kultur, samt romslige lugarer med panoramavinduer, for å nevne noe.

Velkommen om bord en helt ny opplevelse av Norge!

Hvorfor velge et cruise med Havila Kystruten?

Reiseruten

Med Havila Kystruten får du oppleve fantastisk norsk natur, nydelig mat og vår inspirerende kystkultur. Du kan velge å bli med på Rundreisen eller bare en del av den.

Kystruten nordover tar deg fra Bergen, via blant annet Måløy, Ålesund, Geiranger, Hjørundfjorden, Kristiansund, Trondheim, Brønnøysund, Bodø, Svolvær, Tromsø, Honningsvåg og Båtsfjord før Kirkenes.

Sørover får du også oppleve blant annet; Mehamn via Hammerfest, Sortland, Sandnessjøen, Molde og Florø før Bergen.

Unikt matkonsept med smak av norskekysten

Rederiet har utviklet et unikt matkonsept som reflekterer matkulturen langs norskekysten. Tilnærmingen er en hyllest til kulinariske tradisjoner, og benytter noen av Norges beste råvarer.

Under rundreisen fra Bergen til Kirkenes seiler skipet gjennom fire «matunivers» med karakteristiske smaker. Menyene for frokost, lunsj og middag endres hver tredje dag, slik at gjestene kan utforske ulike landsdeler. Med et mangfoldig utvalg anbefaler vi deg å prøve noe nytt hver dag. Heldigvis er noen faste favoritter alltid er tilgjengelige gjennom hele reisen.

Velg mellom tre spisesteder

Havrand Restaurant; storstua er en åpen, elegant, lun og avslappet hovedrestaurant der det serveres både frokost, lunsj og middag. Du bestiller fra à la carte-meny og slipper kø, får personlig bordservering og bidrar til mindre matsvinn.

Hildring Fine Dining; eksklusiv og intim restaurant som serverer fem-retters signaturmenyer.

Havly Café; god og ujålete mat som metter, alt fra bakervarer, vafler og kaker til reke- eller karbonadesmørbrød, pizza og burger eller fiskesuppe.

Skipene

Drikkepakker

Du får mer for pengene ved å kjøpe drikkepakke.

Alkoholfri drikkepakke; kommer i ulike størrelser og lar deg nyte et rikt utvalg alkoholfrie drikkevarer som mineralvann, brus, kaldpresset juice, premium kaffe som café latte, cappuccino og Espresso, alkoholfrie cocktailer, alkoholfri vin og øl. Gjelder ved alle utsalgssteder om bord.

Drikkepakke (med alkohol); gjelder all drikke på alle serveringssteder om bord.

Lugarer og suiter

Du finner et bredt utvalg flotte og romslige lugarer og suiter, innvendig og utvendig.

Fra de enkleste og rimeligste alternativene; innvendige lugarer fra 10 m2 til 18 m2. Det er også egne lugarer tilpasset rullestolbrukere.

Via Seaview-, Panoramic- og Deluxe-lugarer og Junior-suiter...

Til det beste av det beste; Fyrsuitene (2 stykk) på 45 m2, der alt er av høyeste kvalitet og dere får ekstra goder på skipet.

Alle lugarer er designet for optimal komfort, plass og kvalitet i sin kategori.

Naturen, tradisjonsmat, norsk kultur, historie og mer...

Enten du søker et eventyr med høy adrenalinfaktor eller bare vil nyte den slående naturen langs norskekysten i rolig tempo, finnes det utflukter som kan berike reisen.

Hva med å padle kajakk i jugendbyen Ålesund, ta ribbåt til Saltstraumen, observere havørner eller nyte selvfanget kongekrabbe i nord? Kanskje frister en tur til Hjørundfjorden, Nidarosdomen eller en vandretur på Torghatten (fjellet med et hull tvers gjennom)? Du kan delta på et festmåltid i en vikinghøvdingens langhus, oppleve viddene i full fart på en hundeslede, eller tidenes snøskuter-tur under det mektige nordlyset.

Drøm deg bort ...

1 av 30

2 av 30

3 av 30

4 av 30

5 av 30

6 av 30

7 av 30

8 av 30

9 av 30

10 av 30

11 av 30

12 av 30

13 av 30

14 av 30

15 av 30

16 av 30

17 av 30

18 av 30

19 av 30

20 av 30

21 av 30

22 av 30

23 av 30

24 av 30

25 av 30

26 av 30

27 av 30

28 av 30

29 av 30

30 av 30